Graszoden Gennep

Waar leggen wij de graszoden in Gennep?

Gras en Groen Graszoden is gespecialiseerd in het aanleggen van graszoden in Gennep. Zo komen wij o.a. in Milsbeek, Sprokkelveld, Bloemenstraat-Zwarteweg, Ottersum, Aaldonk-Violenberg, Looierheide en Ven-Zelderheide.

Ook in de omliggende dorpen leggen wij nieuwe gazons aan.

Natuurparken rondom de stad Gennep:

In het Nationaal Park De Maasduinen kunt u een mooie wandeling maken. Het natuurgebied biedt een afwisseling van heidevelden, bossen, stuifzanden en vennen. Bovendien is het gebied vrij toegankelijk.  De aanplanting van de meeste bossen heeft in het begin van deze eeuw plaatsgevonden. Zeventig procent van de bomen zijn naaldbomen zoals de fijnspar en de grove den. De ekster, zwarte mees, boomklever goudhaantje en de groene specht zijn vogels die u hier het hele jaar kunt horen of zien. Ook zeldzame roofvogels zoals de sperwer of de havik zijn soms in het bos te bewonderen.

Al het groen in Gennep:

Een bijzondere gevarieerde natuur met afwisselende landschappen omringt Gennep. Het Maasheggenlandschap, gelegen in het zuiden, bestaat vooral uit beboste stuifduinen. In het noorden van Gennep ligt het imposante Reichswald wat gedomineerd wordt door bossen. Westelijk stroomt de maas en in het oosten van Gennep vindt u het lieflijke Niersdal. Dit prachtige natuurgebied heeft allerlei mogelijkheden voor u als fietser of wandelaar.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Gennep

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Gennep? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Gennep vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Gennep graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Gennep

Wilt u bij u in Gennep de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Bosch

Theo van Putten


5

"We zijn erg blij met het resultaat van ons nieuwe gazon."

Graszoden leggen Den Bosch
Referenties

Graszoden in Gennep

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Gennep. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Gennep gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Gennep

  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen