Graszoden Gemert

Waar leggen wij de graszoden in Gemert?

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van nieuwe graszoden en wij voeren ook uw oude gras af in Gemert. De gemeente Gemert-Bakel bestaat uit zeven dorpen. Gemert, Bakel, Elsendorp, Handel, Milheeze, De Mortel en De Rips. In Gemert komen wij o.a. in de wijken Doonheide, Gemert-Centrum, Gemert-Noord, Gemert-Oost, Broekkant, Kampen-Eskdonk en Rooije Hoef.

Tot ons werkgebied horen ook de omliggende dorpen van Gemert.

Natuurparken rondom de stad:

Het Grotels bos is ongeveer 115 hectare groot en ligt aan de rand van Gemert. De Aerlesche visvijver ligt in het zuiden van het bos. Nabij de visvijver ontwikkelt de eigenaar van het bos een recreatieve poort. Deze nieuwe vijver wordt een forellenvijver en kan ook gebruikt worden om pootje te baden. Op de laaggelegen stukken in het bos komen enkele poelen en bij de visvijver worden de oevers opgewaardeerd. Het natuurgebied is zeer gevarieerd.

Al het groen in Gemert:

Rondom het kasteel van Gemert is de omgeving landelijk. In dit natuurgebied bevinden zich enkele hoeven. U kunt in dit landelijke gebied heerlijke fietstochten maken over de vele fietspaden. Daarnaast zijn er wandelroutes uitgezet waar u een stevige wandeling kunt maken.

In Gemert bevinden zich ook enkele kruidentuinen. Er is onder meer een openbare kruidentuin van 3 hectare. Hier kunt u kennis maken met allerlei kruiden die de natuur te bieden heeft. U hebt de mogelijkheid om met kruiden, onbekende planten, bloemen en vergeten groenten te koken. In deze kruidentuin kunt u ook ontdekken welke kruiden goed zijn voor uw gezondheid.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Gemert

Wilt u met graszoden in Gemert een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Gemert vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Gemert uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Gemert € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Gemert dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Reeuwijk

Pieter Hoog


5

"Het gras groeit heel goed en de robotmaaier houdt het gazon netjes bij."

Graszoden leggen Reeuwijk
Referenties

Graszoden in Gemert

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Gemert. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Gemert gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Gemert

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen