Graszoden Geleen

Waar leggen wij de graszoden in Geleen?

Wij als bedrijf zijn zeer actief in het aanleggen van graszoden. In de buurten Geleen-Centrum, Geleen-Noord, Geleen-Zuid, Graetheide, Kluis, Lindenheuvel, Oud-Geleen en Haesselderveld zijn wij actief. Ook het centrum en Sanderbout behoren tot ons werkgebied.

Onze graszoden komen we natuurlijk ook leggen in de omliggende plaatsen van de gemeente Sittard-Geleen.

Natuurparken rondom de stad Geleen:

Landschapspark de Graven bestaat uit 550 hectare bos en natuur, en 1200 hectare woongebied. Daarnaast vindt u er Agrarische landbouw. In totaal is het ongeveer 5700 hectare groot. Het landschap is hier zeer divers en bestaat uit hellingen, plateaus en beekdalen. U kunt er niet zo maar in en uit lopen. Cultuurhistorische aspecten zoals monumentale molens en kastelen zijn er in overvloed te bewonderen.

Al het groen in Geleen:

Geleen biedt voldoende mogelijkheden om even te ontspannen. Als u wilt gaan fietsen of wandelen, staan de vele parken tot uw beschikking. Heerlijk even ontsnappen aan de drukte en genieten van de natuurlijk omgeving. In de parken staan voldoende bankjes om even helemaal tot rust te komen.

Met name de Driepoel is uitermate geschikt om even helemaal te ontspannen. Een mooi stukje natuur in Geleen. U kunt natuurlijk ook uw hengeltje meenemen en een lijntje uitgooien in de grote plas.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Geleen

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Geleen? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Geleen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Geleen graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Geleen

Wilt u bij u in Geleen de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Tilburg

Eddie van Dooren


5

"Kwaliteit en zeer professioneel en net personeel !"

Graszoden leggen Tilburg
Referenties

Graszoden in Geleen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Geleen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Geleen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Geleen

  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen