Graszoden Geldrop

Waar leggen wij de graszoden in Geldrop?

Wij leggen vaak graszoden in de omgeving van Geldrop. Zo leggen wij vaak de graszoden in Akert, Braakhuizen, Braakhuizen-Noord, Braakhuizen-Zuid, Coevering, Genoenhuis, Gijzenrooi, Hoog Geldrop, Hout, Hulst, Skandia en Zesgehuchten. Natuurlijk leggen wij onze graszoden ook in het centrum van Geldrop. Ook op de bedrijventerreinen De Barrier, De Hoge Akker, De Spaarpot, Emopad en Hulst behoren tot ons werkgebied.

U kunt ons ook geregeld vinden in de aangrenzende gemeente en dorpen van Geldrop.

Natuurparken rondom de stad:

Het natuurgebied de Strabrechtse Heide is ongeveer 1500 hectare groot. Een brand heeft in 2010 zo’n 200 hectare heide aangetast. Op de heide vindt u de Jeneverbes en de Struikhei op droge plaatsen, en Pijpenstrootjes, Dophei, Klokjesgentiaan en Gagel op de nattere stukken. Rondom de heide treft u bossen. De Galgenberg, een klein stukje stuifzand, ligt midden op de heide. Hier groeit bijvoorbeeld Bunt, Spurrie en Schapengras.

Al het groen in Geldrop:

De Molenheide is een bosgebied. Samen met het verste bos en de Luchense Heide is het circa 248 hectare groot. Het jonge dennenbos was vroeger een heideveld. U vindt er nog wel enkele vennen zoals het Molenven, het Wolsven, het Lisven en het Galgenven die bewaard gebleven zijn. Naast veel sparren staat er in het bos voornamelijk naaldhout. De Groene Specht, de sperwer, de Sijs en de Geelgors vinden er een broedplaats.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Geldrop

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Geldrop? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Geldrop vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Geldrop graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Geldrop

Wilt u bij u in Geldrop de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Culemborg

Rens van den Heuvel


5

"Zelden zo'n goede en vriendelijke service gehad."

Graszoden leggen Culemborg
Referenties

Graszoden in Geldrop

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Geldrop. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Geldrop gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Geldrop

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen