Graszoden Geldermalsen

Waar leggen wij de graszoden in Geldermalsen

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden in de gemeente Geldermalsen. Zo leggen wij onze grasmatten o.a. in de wijken Geldermalsen centrum, Geldermalsen-West, Geldermalsen-Oost, Geldermalsen-Zuid, Deil, Beesd en Buurmalsen. Wij leggen onze zoden zowel in de centra van deze wijken als in de buitengebieden.

Als bedrijf zijn wij ook actief met de aanleg van tuinen en grasmatten in de gemeentes en dorpskernen rondom Geldermalsen. Ons werkgebied reikt o.a. tot Meteren, Enspijk, Deil, Buren, Kerk Avezaath, Bergakker en Wadenoijen.

Al het groen in Geldermalsen

Geldermalsen is een gemeente gelegen in de provincie Gelderland en telt ongeveer 26.000 inwoners. Geldermalsen heeft een waterrijke omgeving en is gelegen aan de rivier de Linge. Daarnaast kent het gebied mooie uiterwaarden waar men heerlijk kan rondwandelen en enkele kleine natuurgebieden.

Het rivierengebied rondom Geldermalsen heeft een zeer fraai landschap met veel verschillende soorten flora en fauna. Het gebied kent zowel wandel en fietspaden en is zeer toegankelijk.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Geldermalsen niet

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief met de aanleg van complete tuinen en grasmatten in de nieuwbouwwijken van Geldermalsen. Zo zijn wij o.a. actief in de wijken Bastide, Lingezicht, De Orangerie en De Buitenplaats. Deze wijken zijn ingericht op moderniteit, duurzaamheid en groen. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat deze lijn door te trekken  naar uw tuin en een zo een zeer moderne, groen en ook duurzame tuin aan te leggen. Daarnaast is één van onze speerpunten zeer goed te luisteren naar de wensen van de klant en deze wensen vervolgens door te voeren in het tuinontwerp.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men even wil ontsnappen aan de drukte en de uitlaatgassen van de stad dan kan men altijd naar één van de natuurgebieden in de omgeving van Geldermalsen. Mocht u hier geen tijd voor hebben dan bieden de stadsparkjes in en rondom het centrum van Geldermalsen een uitkomst. De stadsparken zijn groen aangelegd en er staan voldoende bankjes waar men even kan gaan zitten en genieten van de natuur.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Geldermalsen

Wilt u met graszoden in Geldermalsen een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Geldermalsen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Geldermalsen uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Geldermalsen € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Geldermalsen dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Uithoorn

Raymond Tekstra


5

"Nette jongens, plezierig advies over het onderhoud, scherpe prijs. Een aanrader!"

Graszoden leggen Uithoorn
Referenties

Graszoden in Geldermalsen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Geldermalsen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Geldermalsen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Geldermalsen

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen