Graszoden Geldermalsen

Waar leggen wij de graszoden in Geldermalsen

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden in de gemeente Geldermalsen. Zo leggen wij onze grasmatten o.a. in de wijken Geldermalsen centrum, Geldermalsen-West, Geldermalsen-Oost, Geldermalsen-Zuid, Deil, Beesd en Buurmalsen. Wij leggen onze zoden zowel in de centra van deze wijken als in de buitengebieden.

Als bedrijf zijn wij ook actief met de aanleg van tuinen en grasmatten in de gemeentes en dorpskernen rondom Geldermalsen. Ons werkgebied reikt o.a. tot Meteren, Enspijk, Deil, Buren, Kerk Avezaath, Bergakker en Wadenoijen.

Al het groen in Geldermalsen

Geldermalsen is een gemeente gelegen in de provincie Gelderland en telt ongeveer 26.000 inwoners. Geldermalsen heeft een waterrijke omgeving en is gelegen aan de rivier de Linge. Daarnaast kent het gebied mooie uiterwaarden waar men heerlijk kan rondwandelen en enkele kleine natuurgebieden.

Het rivierengebied rondom Geldermalsen heeft een zeer fraai landschap met veel verschillende soorten flora en fauna. Het gebied kent zowel wandel en fietspaden en is zeer toegankelijk.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Geldermalsen niet

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief met de aanleg van complete tuinen en grasmatten in de nieuwbouwwijken van Geldermalsen. Zo zijn wij o.a. actief in de wijken Bastide, Lingezicht, De Orangerie en De Buitenplaats. Deze wijken zijn ingericht op moderniteit, duurzaamheid en groen. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat deze lijn door te trekken  naar uw tuin en een zo een zeer moderne, groen en ook duurzame tuin aan te leggen. Daarnaast is één van onze speerpunten zeer goed te luisteren naar de wensen van de klant en deze wensen vervolgens door te voeren in het tuinontwerp.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men even wil ontsnappen aan de drukte en de uitlaatgassen van de stad dan kan men altijd naar één van de natuurgebieden in de omgeving van Geldermalsen. Mocht u hier geen tijd voor hebben dan bieden de stadsparkjes in en rondom het centrum van Geldermalsen een uitkomst. De stadsparken zijn groen aangelegd en er staan voldoende bankjes waar men even kan gaan zitten en genieten van de natuur.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Geldermalsen

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Geldermalsen? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Geldermalsen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Geldermalsen graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Geldermalsen

Wilt u bij u in Geldermalsen de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Driebergen

Theo Halstra


5

"Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden. "

Graszoden leggen Driebergen
Referenties

Graszoden in Geldermalsen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Geldermalsen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Geldermalsen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Geldermalsen

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen