Graszoden Gelderland

Gelderland ligt bij Den Bosch, waar Gras en Groen is gevestigd, om de hoek. Via de A2 zijn onze medewerkers binnen de kortste tijd bij u in de provincie. Wij zijn dan ook zeer regelmatig te vinden in Gelderland voor het vervangen van een bestaand gazon en het leggen van graszoden. Gelderland is, als één van de groenste provincies van ons land, een geliefde plek om te werken.  

Welke diensten bieden wij aan in Gelderland?

Bent u een particulier of bedrijf en bent u woonachtig of gevestigd in Gelderland dan is Gras en Groen uw partij voor het leveren en leggen van graszoden. Wij werken uitsluitend met premium graszoden, dit zijn graszoden van de allerbeste kwaliteit. Deze graszoden leggen wij op vakkundige wijze aan voor het vormen van een nieuw gazon. Onze medewerkers zijn mede dankzij uitstekende apparatuur ook in staat om uw gazon te vervangen. In één dag voeren wij uw bestaande gazon af en leggen wij een perfect donker groen gazon aan.

 

Wilt u liever zelf aan de slag, dat kan ook natuurlijk. Onze bezorgservice komt de graszoden bij u in de provincie Gelderland bezorgen. U bent dan verzekerd van graszoden van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als die wij zelf gebruiken. Met de handige leginstructie die u van ons krijgt wordt het zelf leggen van graszoden een fluitje van een cent.


Woont u in de buurt van Den Bosch, dan kunt u de graszoden ook bij ons bedrijf komen afhalen. Reserveer de graszoden een dag van te voren en u kunt ze zo op komen halen. Zo kunt u ook zelf een nieuw gazon aanleggen met verse premium graszoden.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Gelderland

Wilt u met graszoden in Gelderland een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Gelderland vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Gelderland uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Gelderland € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Gelderland dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Vinkeveen

Kurvers


5

"Prima en snelle levering zoals afgesproken!"

Graszoden leggen Vinkeveen
Referenties

Graszoden leggen in Gelderland

Gras en Groen Graszoden is regelmatig werkzaam in uw provincie. Woonplaatsen waar wij onder meer werkzaam zijn:

Arnhem Apeldoorn Ede
Barneveld Otterlo Beuningen
Culemborg Doetichem Geldermalsen
Nijmegen Wageningen ZaltbommelDe eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Gelderland

  • Grazoden leggen Dinxperlo
  • Grazoden leggen Dinxperlo
  • Grazoden leggen Dinxperlo
  • Grazoden leggen Dinxperlo
  • Grazoden leggen Dinxperlo
  • Grazoden leggen Dinxperlo
  • Grazoden leggen Dinxperlo
  • Grazoden leggen Dinxperlo
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen