Mollenklem

Mollen zijn de schrik van trotse gazonbezitters. Een perfect onderhouden gazon kan in korte tijd haar sierwaarde verliezen door het opduiken van dit beest in uw gazon. In één nacht kan een mol in zijn of haar zoektocht naar insecten vele molshopen vormen op uw gazon. De mooiste gazons waar veel onderhoud aan is gepleegd worden verpest. Het plaatsen van een mollenklem of mollenverjager is dan de enige oplossing.

Welke mollenklem of mollenverjager is geschikt?

Mollenklemmen zijn veruit de meest effectieve methode voor het bestrijden van mollen. Met enige kennis kan op eenvoudige wijze een klem worden geplaatst waarna het afwachten is. Erg diervriendelijk is deze methode niet. Als alternatief zijn er mollenverjagers verkrijgbaar, deze geven een geluid af wat de mollen als storend zouden ervaren. Helaas blijken deze niet altijd het gewenste effect te hebben. Recensies lopen enorm uitéén, om het leven van de mol te sparen is het echter het proberen waard!Yankee super mollenklem
Super mollenklem

€ 13,-    

Yankee super mollenklem

Yankee super mollenklem. Eenvoudig en effectief mollen bestrijden met deze robuuste mollenklem.

Bestel direct
Mollenklem
Mollenklem

€ 15,60    

Mollenklem

Mollenklem voor het bestrijden van mollen. Mollenklem voor het professioneel bestrijden van mollen.

Bestel direct
Mollenverjager
Mollenverjager

€ 34,90    

Mollenverjager

Mollen bestrijden door ze te verjagen met een mollenverjager. Diervriendelijk en effectief.

Bestel direct

Hoe plaatst u de mollenverjager?

Mollenverjagers geven een signaal af dat de mol uit uw gazon dient te verjagen. De mollenverjager heeft een straal waarbinnen dit signaal hoorbaar is. Plaats de mollenverjager zo dat uw volledige gazon beschermd is. Voor grote gazon kan het nodig zijn meerdere mollenverjagers te plaatsen. Bovenstaande mollenverjager heeft een bereik van:

Hoe plaatst u een mollenklem?

Voor het vangen van een mol in uw mollenklem is het belangrijk dat deze wordt geplaatst in een gang die dagelijks door een mol wordt gebruikt. U kunt dit uitvinden door de molshoop dicht te gooien en te kijken welke de volgende dag weer terug gevormd is. Verdere uitleg over het gebruik van de mollenklem en hoe u deze het beste kunt plaatsen leest u terug op de pagina over mollen bestrijden.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Zundert

Bert Poppelaars


5

"Jullie hebben een geweldig team waar je heel goed mee kunt samenwerken en als belangrijkste een geweldig resultaat."

Graszoden leggen Zundert
Referenties
Nieuwsberichten
Wat kunt u doen tegen mollen?

Waarom duiken juist in de winter mollen op in uw tuin en wat kunt u er tegen doen? Lees snel verder!

Wat kunt u doen tegen mollen?
Nieuwsberichten

Video met instructie voor het plaatsen van een mollenklem

 


klanttevredenheid

Gras en Groen scoort in e-komi een 9,2

laten leggen

Binnen 21 dagen graszoden leggen

garantie

3 maanden garantie op graszoden leggen

Gras en Groen

Wilt u premium graszoden laten leggen? Gras en Groen heeft een aanleg service. Vanaf € 5,50 per m² komen wij egaliseren, de ondergrond bemesten en de graszoden leggen.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u zelf graszoden leggen? Lees dan hier een uitgebreid stappenplan. Met de instructies kunt u zelf aan de slag. De graszoden kunt u natuurlijk kopen in Den Bosch.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u de graszoden zelf leggen? Dan kunt u deze graszoden ook afhalen in Den Bosch bij Gras en Groen. Voor slechts € 2,- per m² kunt u verse premium grasmatten afhalen.

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen