Gazonmest abonnement, pakket groen

Kent u dat gevoel dat u ergens op mis grijpt net als u het nodig heeft? Met het gazonmest abonnement van Gras en groen is dat voorgoed voltooid verleden tijd. Wij zorgen ervoor dat u op het juiste moment de gazonmest in huis heeft. Zo komt uw gazon niets tekort en kunt u bemesten zodra het nodig is.

Waarom kiezen voor een gazonmest abonnement?

De belangrijkste reden is dat wij ervoor zorgen dat uw gazon niets tekort komt. Zeker na een koude en natte winter kan uw gazon deze hulp wel gebruiken. Wij nemen u mee in een afgestemd programma waarbij u bovendien geïnformeerd wordt over de handelingen die van u worden gevraagd. Daarnaast werken wij uitsluitend met producten zonder een ecologische voetafdruk.

Dit geeft de volgende voordelen:gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Wat ontvangt u bij het gazonmest abonnement?

Gedurende het groeiseizoen heeft het gazon voeding nodig om in topconditie te blijven. Die geeft u in de vorm van gazonmest. Wij adviseren u het gazon op drie momenten in het jaar te bemesten. Op die manier voorziet u het gazon van voldoende voeding. In het mest abonnement zijn de meststoffen voor deze drie bemestingen opgenomen.

Daarnaast is het aan te bevelen om éénmaal per jaar kalk te strooien. Door kalk te strooien voorkomt u dat de bodem zuur wordt en er bijvoorbeeld mos begint te groeien. Ook de kalk krijgt u eenmaal per jaar door Gras en Groen geleverd.

Als laatste leveren wij u ook speciale gazoncompost. De zomers van 2018 en 2019 hebben ons doen inzien dat het gazon meer nodig heeft dan uitsluitend wat meststoffen en kalk. Met speciale gazoncompost verhogen we ook het organisch stofgehalte in het gazon. Dat is belangrijk om een aantal redenen. Het helpt vocht vast te houden, vormt langdurig een voedingsbron voor het bodemleven en het gras en voorkomt bovendien stress bij extreme warmte.

U ontvangt van Gras en Groen de volgende producten:

Jaar bemestingsprogramma

Het gazonmest abonnement omvat zoals omschreven een drietal producten die u op gezette tijden over het gazon verspreid. Wij hebben dit voor u uitgewerkt in een jaar bemestingsprogramma. In een eenvoudig schema kunt u exact zien wanneer u welk product toepast en in welke hoeveelheid.

Ondergrond Product Mrt-mei Jun-jul Aug-sep Okt-nov
Zandgrond Myco-Gazon 10 kg/ 100m² 8 kg/ 100m²  5 kg/ 100m²   
  Terra Actif 175 ltr/ 100m²       
  OpMaat kalk       3-5 kg/ 100m² 
Kleigrond Myco-Gazon 10 kg/ 100m² 5 kg/ 100m²  5 kg/ 100m²   
  Terra Actif 175 ltr/ 100m²       
  OpMaat kalk       3-5 kg/ 100m² 

Wat kost het gazonmest abonnement?

Het gazonmest abonnement omvat zoals omschreven een drietal producten die u volgens bovenstaand schema op gezette tijden over het gazon verspreid. Door alle producten op maat en in één keer te leveren verlagen wij de ecologische footprint. Bovendien kunnen wij de kosten daardoor voor u en onszelf beperken. ECOstyle Myco-Gazon 25 kg
Myco-Gazon 25 kg

€ 49,95    

ECOstyle

100% organische gazonmest verrijkt met micro-organismen voor 250m² gazon.

Bestel direct
ECOstyle Terra-Fertiel 25 kg
Terra-Fertiel 25 kg

€ 44,95    

ECOstyle

100% bodemverbeteraar. Stimuleert en activeert het bodemleven.

Bestel direct
ECOstyle AZ-kalk 10 kg
AZ-kalk 10 kg

€ 9,95    

ECOstyle

Ecostyle Az-Kalk 10 kg. Voor het verbeteren van de pH-waarde van uw gazon.

Bestel direct
Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Bavel

Kijk in de Verte


4

"Goed, snel en netjes!"

Graszoden leggen Bavel
Referenties
Nieuwsberichten
Gazonkalk strooien in het najaar

Nu de winter eraan zit te komen is het weer tijd om kalk te strooien. Maar waarom is dit nodig? Lees hier meer over de redenen om kalk te strooien en de hoeveelheid die nodig is.

Gazonkalk strooien in het najaar
Nieuwsberichten

Gratis meting pH-waarde en advies

Bij het afleveren van de meststoffen brengen wij gratis advies uit voor het herstel van uw gazon. In het voorjaar heeft de winter vaak sporen achtergelaten in het gazon. De kou en nattigheid doen het gazon meestal geen goed. Gelukkig is het gras in staat zichzelf te herstellen, zeker wanneer u er wat liefde en aandacht aan besteed.

Bij de afgifte van de producten meten wij voor u de pH-waarde van het gazon. Indien de bodem te zuur is zal het gras zich niet ontwikkelen ook niet als u er kilo’s gazonmest overheen verspreid. Op basis van de uitslag geven wij een advies met betrekking tot het strooien van kalk. Zo krijgt uw gazon de beste kans om te herstellen van de winter.

Sluit nu uw gazonmest abonnement af!

Vul hieronder uw gegevens in en sluit het gazonmest abonnement af. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om een afspraak te maken voor de levering van de goederen bij u thuis!


Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen