Graszoden Etten-Leur

Waar leggen wij de graszoden in Etten-Leur

Als bedrijf zijn wij zeer actief met de aanleg van tuinen en graszoden in de gemeente Etten-Leur. Wij leggen onze grasmatten o.a. in de wijken Etten-Leur Midden Woongebied, Etten-Leur Midden, Etten-Leur landelijk gebied, Etten-Leur Noord Woongebied, Etten-Leur Noord Bedrijventerrein, Etten-Leur Zuid Woongebied, Etten-Leur Zuid bedrijventerrein. Natuurlijk leggen wij onze zoden ook in het centrum van Etten-Leur.

Ook in de omliggende gemeentes zijn wij als bedrijf actief met de aanleg van tuinen en grasmatten. Ons werkgebied reikt o.a. tot Zevenbergen, Hoeven, Oudenbosch, Sprundel, Rijsbergen, Prinsenbeek en Muizenberg.

Al het groen in Etten-Leur

Etten-Leur is een gemeente gelegen in de provincie Noord-Brabant. De gemeente telt ongeveer 42.000 inwoners. Qua natuur kent de gemeente Etten-Leur enkele natuurgebieden. De meest bekende zijn de natuurgebieden de Groene Schakel en natuurgebied de Vloeiweide.

De Groene Schakel is een zeer mooi natuurgebied met een grootte van ongeveer 20 hectare. Dit stuk gebied is voornamelijk bezet door bos met daartussen natuurlijke waterpoelen. In het gebied krijgt zowel de flora als fauna vrij spel om te ontwikkelen. Momenteel is het gebied zeer goed ontwikkeld en komen er al mooie soorten voor zoals de (kam) salamander, hazelworm en struweelvogels. Naast dit gebied ligt ook nog een stuk ongerept landgoed van ongeveer 20 hectare. Dit opgeteld met de andere 20 hectare maakt het gebied ongeveer 40 hectare groot.

De Vloeiweide is een landgoed van ongeveer 140 hectare groot. In dit gebied stroomt een beek wat een zeer fraai landschapsbeeld creëert. Het is een mooi gebied om een fiets of wandeltocht te organiseren.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Etten-Leur niet

In de nieuwbouwwijken van Etten-Leur zijn wij als bedrijf zowel actief met de aanleg van graszoden als complete tuinen. Enkele wijken waar wij actief zijn, zijn o.a. de Grauwe Polder, Schoonendreef, Hof van Ballaert en de Schippersstraat.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Mocht men niet de tijd hebben om één van de natuurgebieden te bezichtigen dan kan men altijd even een wandeling maken door één van de stadsparken die in het centrum van Etten-Leur gevestigd zijn.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Etten-Leur

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Etten-Leur? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Etten-Leur vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Etten-Leur graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Etten-Leur

Wilt u bij u in Etten-Leur de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Lienden

Jorg Mutter


5

" Het resultaat mag er zijn, het ziet er pico bello uit."

Graszoden leggen Lienden
Referenties

Graszoden in Etten-Leur

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Etten-Leur. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Etten-Leur gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Etten-Leur

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen