Graszoden Ermelo

Waar leggen wij de graszoden in Ermelo?

Gras en groen is in Ermelo en omgeving zeer actief in het leggen van graszoden. In Ermelo komen wij vooral in de wijken Ermelo-Oost, Ermelo-West, Veldwijk-’s Heerenloo, Tonsel, Horst en Speuld. Ook bij de ver van elkaar liggende huizen in Telgt, Staverden, Houtdorp, Leuvenum en de Beek kunt u ons tegenkomen.

Ons werkgebied behelst iets meer dan slechts de gemeente Ermelo. Wij komen ook graag bij u thuis in de omliggende steden en/of dorpen.

Natuurparken rondom de stad Ermelo:

Ermelo maakt nog net deel uit van de Veluwe. Dit fantastische natuurgebied - dat iets meer dan 90 duizend hectare groot is - ligt in de provincie Gelderland. Op 110 meter hoogte treft u het hoogste punt van de Veluwe. Veel verschillende dieren op de Veluwe zijn vrij eenvoudig te zien vanwege de uitgestrekte velden die dit natuurgebied u aanbiedt.

Al het groen in Ermelo:

Ermelo wordt gezien als een prachtig dorp, dat vlakbij het Veluwemeer ligt. Alleen dat al is een reden om Ermelo eens te bezoeken. De omgeving biedt u wellicht een spontane ontmoeting met een edelhert of een everzwijn.  Dat is allemaal mogelijk op de Veluwe. Het gebied leent zich perfect voor het maken van wandelingen in de verse sneeuw of door de paarse heiden.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Ermelo

Wilt u met graszoden in Ermelo een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Ermelo vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Ermelo uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Ermelo € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Ermelo dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Rosmalen

van Vliet


5

"Professioneel en snel. "

Graszoden leggen Rosmalen
Referenties

Graszoden in Ermelo

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Ermelo. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Ermelo gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Ermelo

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen