Graszoden Epe

Waar leggen wij onze premium graszoden in Epe?

Gras en Groen is bijzonder actief met de aanleg van graszoden in Epe. Wij zijn te vinden in de kernen Boshoek, Dijkhuizen, Emst, Geerstraat, Gortel, Hanendorp, De Hegge, Jonas, ’t Laar, Laarstraat, Loobrink, Niersen, De Oosterhof. Schaveren, Tongeren, Vemde, Westendorp, Wijnbergen, Wissel en Zuuk.

Epe is mooi, maar u begrijpt dat ons werkgebied iets verder reikt dan deze gemeente.

Natuurparken rondom de stad:

De omliggende heiden en bossen van Epe zijn een ware trekpleister. Deze natuurgebieden maken deel uit van het grotere Veluwegebied. Een van de mooiere en belangrijkere heiden is de Renderklippen. Vanwege het hoogteverschil is het uniek te noemen voor de omgeving. Het gebied is 223 hectare groot. Omdat het zo ver weg ligt van de bewoonde wereld, is het er 's nachts werkelijk aardedonker.

Al het groen in Epe:

Het landschap in en rondom Epe is meer dan gevarieerd te noemen. Dat heeft te maken met de aanwezigheid van heidevelden, mooie beekjes, sprengen en het Veluwemassief. De combinatie van dit alles zorgt voor een prachtige natuur in de gemeente Epe. U begrijpt dat dit gebied de ideale plek is om te fietsen, te wandelen en om aan Nordic walking te doen. U zult versteld staan van de afwisseling die Epe u te bieden heeft.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Epe

Wilt u met graszoden in Epe een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Epe vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Epe uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Epe € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Epe dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Vlijmen

Frank Buhren


5

"De buren hebben inmiddels ook een mooi gazon door Gras en Groen laten leggen!"

Graszoden leggen Vlijmen
Referenties

Graszoden in Epe

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Epe. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Epe gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Epe

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen