Graszoden Enkhuizen

Waar leggen wij de graszoden in Enkhuizen?

Gras en Groen Graszoden heeft zich gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwe graszoden. Wij voeren onze werkzaamheden ook uit in Enkhuizen. Wij doen dat in de binnenstad, Vissershoek, Boerenhoek, Plan-Zuid, Ketenwaal, Krabbersplaat en Schepenwijk. Natuurlijk komen wij ook werken in de nieuwbouwwijken Plan Noord, Oude Gouw, Gommerwijk, Kadijken en Buiten Veste.

Ons werkgebied reikt natuurlijk verder dan slechts de gemeente Enkhuizen.

Natuurparken rondom de stad:

Het Streekbos, dat ten westen ligt van de gemeente Enkhuizen, is aangelegd na de polderherinrichting. De polder Het Grootslag, waar dit natuurgebied zich in bevindt, was vroeger 58 hectare groot. Nu is het reeds uitgebreid naar een oppervlakte van ruim 70 hectare. Een recreatieplas met een mooi zandstrand vindt u in het meest zuidelijke deel ervan.

Al het groen in Enkhuizen:

Enkhuizen telt ongeveer 18 duizend inwoners. Voor al deze mensen heeft de gemeente verschillende stadsparken aan laten leggen. De volgende stadsparken of natuurgebieden zijn voor u als inwoner of toerist meer dan interessant: Immerhornpolder, Weeshuispolder en recreatiegebied Enkhuizerzand. Deze gebieden zijn voor u heerlijk om eens aan de drukte van alledag te ontsnappen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Enkhuizen

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Enkhuizen? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Enkhuizen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Enkhuizen graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Enkhuizen

Wilt u bij u in Enkhuizen de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Venray

Hugo Jochijms


5

"Last but not least, de grasmat ligt er weer voortreffelijk bij."

Graszoden leggen Venray
Referenties

Graszoden in Enkhuizen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Enkhuizen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Enkhuizen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Enkhuizen

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen