Graszoden Enkhuizen

Waar leggen wij de graszoden in Enkhuizen?

Gras en Groen Graszoden heeft zich gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwe graszoden. Wij voeren onze werkzaamheden ook uit in Enkhuizen. Wij doen dat in de binnenstad, Vissershoek, Boerenhoek, Plan-Zuid, Ketenwaal, Krabbersplaat en Schepenwijk. Natuurlijk komen wij ook werken in de nieuwbouwwijken Plan Noord, Oude Gouw, Gommerwijk, Kadijken en Buiten Veste.

Ons werkgebied reikt natuurlijk verder dan slechts de gemeente Enkhuizen.

Natuurparken rondom de stad:

Het Streekbos, dat ten westen ligt van de gemeente Enkhuizen, is aangelegd na de polderherinrichting. De polder Het Grootslag, waar dit natuurgebied zich in bevindt, was vroeger 58 hectare groot. Nu is het reeds uitgebreid naar een oppervlakte van ruim 70 hectare. Een recreatieplas met een mooi zandstrand vindt u in het meest zuidelijke deel ervan.

Al het groen in Enkhuizen:

Enkhuizen telt ongeveer 18 duizend inwoners. Voor al deze mensen heeft de gemeente verschillende stadsparken aan laten leggen. De volgende stadsparken of natuurgebieden zijn voor u als inwoner of toerist meer dan interessant: Immerhornpolder, Weeshuispolder en recreatiegebied Enkhuizerzand. Deze gebieden zijn voor u heerlijk om eens aan de drukte van alledag te ontsnappen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Enkhuizen

Wilt u met graszoden in Enkhuizen een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Enkhuizen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Enkhuizen uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Enkhuizen € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Enkhuizen dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Nijmegen

van Beers


5

"De graszoden liggen als een biljart laken, hier kan menig voetbalclub jaloers op zijn!"

Graszoden leggen Nijmegen
Referenties

Graszoden in Enkhuizen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Enkhuizen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Enkhuizen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Enkhuizen

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen