Graszoden Emmeloord

Waar leggen wij graszoden in Emmeloord

Wij leggen vaak onze graszoden in de hoofdstad van de gemeente Noordoostpolder, Emmeloord. Waar zijn wij regelmatig aan het werk? Bijvoorbeeld: Bomenbuurt, Ingenieursbuurt, Onkruidbuurt, Plantenbuurt, Stadshart en Tussen Gracht en Vaart. Rondom het centrum van de stad zijn wij ook te vinden in de wijken Emmelhage, De Erven, Waterland, Ecopark en De Zuidert. Ook de omliggende buurten en wijken vallen in ons werkgebied.

Vanuit Emmeloord zijn er diverse verbindingswegen naar tien omliggende steden en kleine dorpen, namelijk:

De centrale ligging van de stad Emmeloord wordt geaccentueerd door de alom bekende Poldertoren.

Natuurparken rondom de stad

Als u even de stad wilt ontvluchten, kent de stad Emmeloord met het Schokkersbos of Urkerbos  een prachtig wandel- en fietsgebied. Deze grote bossen bevinden zich op 15 minuten rijden vanaf de stad Emmeloord.  Wilt u de stad niet uit? Neem dan een kijkje bij de Poldertoren midden in het centrum.

Al het groen in Emmeloord

Emmeloord 25678 inwoners en is gelegen vlakbij het IJsselmeer en het Schokkerbos. In de hoofdstad van de Noordoostpolder vindt je een groot park met o.a. het Emmelerbos, het Bosbad en de renbaan.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Emmeloord

Wilt u met graszoden in Emmeloord een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Emmeloord vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Emmeloord uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Emmeloord € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Emmeloord dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Haarlem

Provinciehuis Haarlem


5

"Als we een bedrijf mogen aanbevelen zullen we zeker aan jullie denken."

Graszoden leggen Haarlem
Referenties

Graszoden in Emmeloord

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Emmeloord. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Emmeloord gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Emmeloord

 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen