Graszoden Emmeloord

Waar leggen wij graszoden in Emmeloord

Wij leggen vaak onze graszoden in de hoofdstad van de gemeente Noordoostpolder, Emmeloord. Waar zijn wij regelmatig aan het werk? Bijvoorbeeld: Bomenbuurt, Ingenieursbuurt, Onkruidbuurt, Plantenbuurt, Stadshart en Tussen Gracht en Vaart. Rondom het centrum van de stad zijn wij ook te vinden in de wijken Emmelhage, De Erven, Waterland, Ecopark en De Zuidert. Ook de omliggende buurten en wijken vallen in ons werkgebied.

Vanuit Emmeloord zijn er diverse verbindingswegen naar tien omliggende steden en kleine dorpen, namelijk:

De centrale ligging van de stad Emmeloord wordt geaccentueerd door de alom bekende Poldertoren.

Natuurparken rondom de stad

Als u even de stad wilt ontvluchten, kent de stad Emmeloord met het Schokkersbos of Urkerbos  een prachtig wandel- en fietsgebied. Deze grote bossen bevinden zich op 15 minuten rijden vanaf de stad Emmeloord.  Wilt u de stad niet uit? Neem dan een kijkje bij de Poldertoren midden in het centrum.

Al het groen in Emmeloord

Emmeloord 25678 inwoners en is gelegen vlakbij het IJsselmeer en het Schokkerbos. In de hoofdstad van de Noordoostpolder vindt je een groot park met o.a. het Emmelerbos, het Bosbad en de renbaan.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Emmeloord

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Emmeloord? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Emmeloord vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Emmeloord graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Emmeloord

Wilt u bij u in Emmeloord de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Bosch

P. Martherus


4

"Goed bedrijf"

Graszoden leggen Den Bosch
Referenties

Graszoden in Emmeloord

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Emmeloord. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Emmeloord gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Emmeloord

 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen