Graszoden Elst

Waar leggen wij premium graszoden in Elst?

Wij leggen vaak graszoden in Elst en omgeving. Zo leggen wij onze premium graszoden in Elst-Noord, Elst-Zuid, Schuytgraaf-Zuid en Westeraam. De huizen in het wijde poldergebied ten westen van de spoorlijn behoren ook tot ons werkgebied.

Mocht u niet in Elst wonen, dan nog komen wij graag naar u toe. Want onze grasmatten leggen wij ook in de nabije omgeving.

Natuurparken rondom Elst:

Rondom Elst is Park Immerloo een ideale plek om te recreëren op de gras- en sportvelden die het park rijk is. Tussen 1969 en 1972 is het Park Immerloo aangelegd. Het staat bekend om de vele plassen, de broedende vogels en de ruige bebossingen en beplantingen. Tussen de recreatiegebieden door vindt u vele verschillende boomsoorten zoals de hemelboom, de zomereik en de grauwe abeel.

Al het groen in Elst:

De omgeving van Elst kan als zeer groen worden gekenmerkt. Vooral de golfbaan en de Rijkerswoerdse plassen zijn ideale plekken om je te ontspannen. Zij bevinden zich in het noorden van de stad. Maar ook het centrum van Elst is rijk aan groen. Met name het Burgemeester Galamapark - vernoemd naar de laatste burgemeester van Elst - schikt zich uitstekend voor een flinke wandeling of om even uit te rusten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Elst

Wilt u met graszoden in Elst een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Elst vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Elst uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Elst € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Elst dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Driebergen

Piet Lindner


5

"Goed contact, leuk team "gras" mensen en professioneel bovendien! "

Graszoden leggen Driebergen
Referenties

Graszoden in Elst

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Elst. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Elst gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Elst

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen