Graszoden Elst

Waar leggen wij premium graszoden in Elst?

Wij leggen vaak graszoden in Elst en omgeving. Zo leggen wij onze premium graszoden in Elst-Noord, Elst-Zuid, Schuytgraaf-Zuid en Westeraam. De huizen in het wijde poldergebied ten westen van de spoorlijn behoren ook tot ons werkgebied.

Mocht u niet in Elst wonen, dan nog komen wij graag naar u toe. Want onze grasmatten leggen wij ook in de nabije omgeving.

Natuurparken rondom Elst:

Rondom Elst is Park Immerloo een ideale plek om te recreëren op de gras- en sportvelden die het park rijk is. Tussen 1969 en 1972 is het Park Immerloo aangelegd. Het staat bekend om de vele plassen, de broedende vogels en de ruige bebossingen en beplantingen. Tussen de recreatiegebieden door vindt u vele verschillende boomsoorten zoals de hemelboom, de zomereik en de grauwe abeel.

Al het groen in Elst:

De omgeving van Elst kan als zeer groen worden gekenmerkt. Vooral de golfbaan en de Rijkerswoerdse plassen zijn ideale plekken om je te ontspannen. Zij bevinden zich in het noorden van de stad. Maar ook het centrum van Elst is rijk aan groen. Met name het Burgemeester Galamapark - vernoemd naar de laatste burgemeester van Elst - schikt zich uitstekend voor een flinke wandeling of om even uit te rusten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Elst

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Elst? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Elst vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Elst graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Elst

Wilt u bij u in Elst de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Bosch

Jan van Vught


5

"We hadden niet verwacht dat een bedrijf zo snel en voor weinig geld zo mooi resultaat neer legt."

Graszoden leggen Den Bosch
Referenties

Graszoden in Elst

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Elst. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Elst gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Elst

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen