Graszoden Elburg

Waar leggen wij de graszoden in Elburg?

Gras en Groen is bedreven en actief in het aanleggen van graszoden. In de buurten Elburg-stad, Elburg West, het havengebied, Oosterhoek, De Vrijheid, De Pal-Oosterdorp en Achterweg kunt u ons regelmatig terugvinden. Ook de huizen in het buitengebied in Elburg-Zuid en Elburg-Noord behoren tot ons werkgebied.

Natuurlijk zijn wij niet alleen werkzaam in Elburg. Ook in de omringende dorpen en/of steden als Doornspijk en 't Harde leggen wij onze graszoden en zou u ons zomaar kunnen aantreffen.

Natuurparken rondom Elburg:

Rondom Elburg is genoeg te doen om op een prettige manier te recreëren. Het zijn voornamelijk het Drontermeer en het Veluwemeer die dienen als het perfecte recreatiegebied voor met name waterliefhebbers. Elburg is een mooie plaats die bijna 12 duizend inwoners telt. De tuinen rondom de stad zijn zeker een bezoekje waard. Dat zijn de A. Vogel Tuinen, De Fantasietuin en de Ampies Berg.

Al het groen in Elburg: 

In het dorp Elburg treft u meerdere prachtige stukken landgoed. Dat zijn in willekeurige volgorde Landgoed Zwaluwenburg, Landgoed Morren, Landgoed Old Putten en Landgoed Klarenbeek. Vooral in het eerst genoemde landgoed is het heerlijk toeven. Fietsen, wandelen en rustig bijkomen van een hectisch werkweek. Rondom dit landgoed treft u de A. Vogeltuinen waar u de geneeskrachtige tuinen kunt vinden.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Elburg

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Elburg? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Elburg vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Elburg graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Elburg

Wilt u bij u in Elburg de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Sittard

Gerard Van Lanen


5

"Zeer tevreden!!!!"

Graszoden leggen Sittard
Referenties

Graszoden in Elburg

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Elburg. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Elburg gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Elburg

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen