Graszoden Elburg

Waar leggen wij de graszoden in Elburg?

Gras en Groen is bedreven en actief in het aanleggen van graszoden. In de buurten Elburg-stad, Elburg West, het havengebied, Oosterhoek, De Vrijheid, De Pal-Oosterdorp en Achterweg kunt u ons regelmatig terugvinden. Ook de huizen in het buitengebied in Elburg-Zuid en Elburg-Noord behoren tot ons werkgebied.

Natuurlijk zijn wij niet alleen werkzaam in Elburg. Ook in de omringende dorpen en/of steden als Doornspijk en 't Harde leggen wij onze graszoden en zou u ons zomaar kunnen aantreffen.

Natuurparken rondom Elburg:

Rondom Elburg is genoeg te doen om op een prettige manier te recreëren. Het zijn voornamelijk het Drontermeer en het Veluwemeer die dienen als het perfecte recreatiegebied voor met name waterliefhebbers. Elburg is een mooie plaats die bijna 12 duizend inwoners telt. De tuinen rondom de stad zijn zeker een bezoekje waard. Dat zijn de A. Vogel Tuinen, De Fantasietuin en de Ampies Berg.

Al het groen in Elburg: 

In het dorp Elburg treft u meerdere prachtige stukken landgoed. Dat zijn in willekeurige volgorde Landgoed Zwaluwenburg, Landgoed Morren, Landgoed Old Putten en Landgoed Klarenbeek. Vooral in het eerst genoemde landgoed is het heerlijk toeven. Fietsen, wandelen en rustig bijkomen van een hectisch werkweek. Rondom dit landgoed treft u de A. Vogeltuinen waar u de geneeskrachtige tuinen kunt vinden.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Elburg

Wilt u met graszoden in Elburg een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Elburg vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Elburg uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Elburg € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Elburg dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Oss

Athmer


5

"De communicatie en het nakomen van de afspraken was perfect, de grasmat is keurig gelegd."

Graszoden leggen Oss
Referenties

Graszoden in Elburg

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Elburg. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Elburg gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Elburg

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen