Graszoden Eindhoven

Waar wij vaak graszoden leggen in Eindhoven?

Het grootste werkgebied voor het aanleggen van gazons is voor ons bedrijf de regio Eindhoven. Wij zijn veelal werkzaam in de wijken, Acht, Strijp, Woensel, Gestel, Tongelre. Maar ook in de plaatsen Best, Nuenen, Veldhoven, Valkenswaard, Geldrop en Son.

In de nieuwbouwwijk Waterwereld, Waterrijk, Grasrijk , Meerrijk te Veldhoven hebben wij vele projecten opgeleverd. Hele straten zijn daar door ons voorzien van een nieuw gazon.

Wij hebben in de regio Eindhoven 150 klanten per jaar, het is dus zomaar mogelijk dat wij bij uw familie, vrienden of kennissen een grastapijt hebben aangelegd met graszoden.

Groene wetenswaardigheden over Eindhoven

Eindhoven is groen: verrassend groen. Het is zelfs de meest groenste stad van de vijf grootste Nederlandse steden. Recent nog is de stad tweede geworden bij de verkiezing ‘groenste stad van Nederland’, zoals door het ministerie van Economische Zaken, Landbouw, en Innovatie bekend gemaakt is.

Met parken, groenstroken en vele soorten bomen en planten. Daar is de gemeente we trots op wil deze positie ook behouden. Dit mag niet in het geding komen door de groei van het aantal inwoners, de voorzieningen of het aantal gebouwen. Eindhoven is en blijft de groenste stad. 

Ook voor de boomliefhebbers is er veel te zien in Eindhoven. Binnen de stadsgrenzen staan maar liefst circa 80.000 solitaire bomen. Ook de verscheidenheid van het bomenbestand is groot: Eindhoven telt zo\'n vijfhonderd boomvariëteiten.

 

Waar is al dat groen in de stad Eindhoven nou eigenlijk te vinden?

De Genneper Parken

Genneper Parken is een groot en prachtig sport- en recreatiegebied in het zuiden van Eindhoven met ruim 3 miljoen bezoekers per jaar! Zomers kunt er u heerlijk wandelen en fietsen maar ook midgetgolfen, zwemmen bij de Tongelreep. In de winter kunt u bij het IJssportcentrum  schaatsen. Voor de wandelaars zijn er een drietal wandelroutes uitgestippeld,  welke leiden langs het boerenleven en de mooiste plekjes in het gebied.

Dichtbij het Milieu Educatie Centrum, ligt de Genneper Hoeve. Een biologische boerderij met scharrelende kippen, varkens, koeien en jongvee. U kunt daar zelf of met de kinderen rondkijken in de stallen en vragen stellen aan de boer.

Park de Karpen

Het parkgebied rond de Karpendonkse plas is een fraai gebied dat is aangelegd na het uitgraven van de plas als zandwinning ten behoeve van het Hoogspoor in 1953. Heden ten dage is de plas, waarin zich een eilandje bevindt, gesitueerd in een parkachtige omgeving,. De omgeving bestaat uit een naaldbos met onder meer Rhododendrons en Jeneverbessen. Vooral aan de oostkant van het park, met groene uitlopers naar de woongebieden is uitermate goed uitgevoerd. Het parkgebied rond de Karpendonkse Plas is zeer populair onder sporters, zij weten de Karpendonkse Plas dagelijks te vinden. Met name de atletiekvereniging en de individuele hardlopers lopen hun route langs de Karpendonkse Plas. In de winter is het bij voldoende vorst een gewilde schaatsplek.

Landelijk Strijp

Landelijk Strijp is een uniek overgangsgebied aan de noordzijde van Eindhoven waar de stad overgaat in een groen landschap. Het groene karakter is kenmerkend.

Het gebied kent een ontwikkeling die de gemeente Eindhoven meer body geeft. Landelijk Strijp is deels aangewezen als vestigingsgebied voor bedrijven in het kader van Eindhoven Brainport. Terzelfdertijd moet Landelijk Strijp een rol op zich nemen als één van de drie grotere stadsparken van de gemeente Eindhoven.  Het moet de ideale plek zijn waar inwoners van de rond omliggende wijken elkaar kunnen treffen en kunnen ontspannen.

Stadswandelpark

Een inspirerend park is het Stadswandelpark, getekend en bedacht door Leonard Springer en Dirk Tersteeg. Niet alleen door de gevarieerde natuur, maar ook vanwege de beeldentuin en de uitgestrekte gazons met uitzicht op water. Te midden tussen het Parktheater en het Witte Dorp is het een heerlijke plek om te wandelen en tot rust te komen.

Het is park is stijlvol waarbij technologie en muziek een belangrijke rol spelen. Het radiomonument,  de sterrenwachttoren, en de Van Doorne muziekkiosk zijn het aanschouwen absoluut waard.

Uniek aan het park zijn de padenstructuur met gebogen en rechte routes en de diversiteit aan beplanting. Beuken, eiken, berken, coniferen, kastanjes en treurwilgen. Maar ook zeldzame exemplaren zoals de zwarte berk en een witte esdoorn komen in het pak voor. Een stijvolle vijver en meerdere grasvelden vullen het park aan.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Eindhoven

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Eindhoven? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Eindhoven vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Eindhoven graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Eindhoven

Wilt u bij u in Eindhoven de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Berghem

Ronnie Vos


3

"Voor de rest is de gazon mooi ingegroeid door de duidelijke handleiding te volgen."

Graszoden leggen Berghem
Referenties

Graszoden in Eindhoven

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Eindhoven. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Eindhoven gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Eindhoven

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen