Graszoden Eibergen

Waar leggen wij de graszoden in Eibergen?

Gras en Groen is regelmatig terug te vinden in Eibergen voor het leggen van premium graszoden. Zo legt Gras en Groen graszoden in het centrum van Eibergen. Maar ook in de Kettinkbraak, Maasstukke, Scholten-Hofmansbrink en de Zengelhorst. Ook in de omliggende dorpen Neede, Groenlo, Ruurlo, Borculo en Lichtenvoorde zijn wij vaak te vinden.

Niet alleen Eibergen behoort tot het werkgebied waar wij onze graszoden leggen.

Natuurparken rondom Eibergen:

Vooral het Assinkbos kan worden aangemerkt als zeer interessant. Dit bosgebied - dat zo'n 66 hectare groot is - grenst aan het Lankheterbos. Het bos is voornamelijk gevuld met naaldhout als ook esgronden. Dit gebied wordt door zowel de inwoners van Eibergen als de toeristen als een aantrekkelijk park beschouwd.

Al het groen in Eibergen:

In het centrum van het kleine plaatsje Eibergen vindt u het wandelpark De Maat. Het mooie van dit park is, dat het grenst aan het watertje De Berkel. Zodoende is De Maat is een perfecte plaats voor waterliefhebbers en voor het maken van wandelingen en fietstochten. Voor de andere gegadigden bevindt zich er een mooi openluchttheater waar het mogelijk is voorstellingen bij te wonen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Eibergen

Wilt u met graszoden in Eibergen een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Eibergen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Eibergen uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Eibergen € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Eibergen dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Utrecht

Marco Roelofs


5

"De persoonlijke behandeling en de nazorg stellen wij zeer op prijs."

Graszoden leggen Utrecht
Referenties

Graszoden in Eibergen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Eibergen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Eibergen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Eibergen

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen