Graszoden Eibergen

Waar leggen wij de graszoden in Eibergen?

Gras en Groen is regelmatig terug te vinden in Eibergen voor het leggen van premium graszoden. Zo legt Gras en Groen graszoden in het centrum van Eibergen. Maar ook in de Kettinkbraak, Maasstukke, Scholten-Hofmansbrink en de Zengelhorst. Ook in de omliggende dorpen Neede, Groenlo, Ruurlo, Borculo en Lichtenvoorde zijn wij vaak te vinden.

Niet alleen Eibergen behoort tot het werkgebied waar wij onze graszoden leggen.

Natuurparken rondom Eibergen:

Vooral het Assinkbos kan worden aangemerkt als zeer interessant. Dit bosgebied - dat zo'n 66 hectare groot is - grenst aan het Lankheterbos. Het bos is voornamelijk gevuld met naaldhout als ook esgronden. Dit gebied wordt door zowel de inwoners van Eibergen als de toeristen als een aantrekkelijk park beschouwd.

Al het groen in Eibergen:

In het centrum van het kleine plaatsje Eibergen vindt u het wandelpark De Maat. Het mooie van dit park is, dat het grenst aan het watertje De Berkel. Zodoende is De Maat is een perfecte plaats voor waterliefhebbers en voor het maken van wandelingen en fietstochten. Voor de andere gegadigden bevindt zich er een mooi openluchttheater waar het mogelijk is voorstellingen bij te wonen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Eibergen

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Eibergen? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Eibergen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Eibergen graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Eibergen

Wilt u bij u in Eibergen de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Sint Willebrord

Rini Broeren


5

"Snel en vakkundig gelegd door vriendelijke werknemers"

Graszoden leggen Sint Willebrord
Referenties

Graszoden in Eibergen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Eibergen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Eibergen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Eibergen

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen