Graszoden Eerbeek

Waar leggen wij de graszoden in Eerbeek?

Gras en Groen is gespecialiseerd is het aanleggen van graszoden in de plaats Eerbeek. Zo komen zij in de wijken Lombok, Werfakker, het Hungeling, Wilhelminapark, Eerbeek-Zuid, Eerbeekse Enk, Noorderenk, Veldkant en natuurlijk komen wij ook in het centrum van Eerbeek.

Maar u begrijpt wellicht dat ons werkgebied verder reikt dan het plaatsje Eerbeek.

Natuurparken rondom Eerbeek:

Een mooie omgeving kan Eerbeek niet worden ontzegd. De mogelijkheden om daar lange wandelingen te maken zijn zeer groot. Eerbeek bevindt zich namelijk aan de rand van het Nationaal Park Veluwezoom. Dit natuurgebied staat bekend om haar waterplassen, bosgebied en uitgestrekte graslanden. Dit natuurgebied - dat een oppervlakte kent van 5000 hectare - staat bekend als het eerste Nationaal Park van Nederland.

Al het groen in Eerbeek:

Niet alleen de omgeving heeft veel groen, ook in Eerbeek zelf is het een groene bedoening. We hadden het al over het Nationaal Park Veluwezoom. De helft van het plaatsje Eerbeek ligt in dit gebied. Mogelijkheden genoeg. Maar ook aan de oostkant - bij Het Hungeling - vindt u veel groen waar het prettig recreëren is.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Eerbeek

Wilt u met graszoden in Eerbeek een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Eerbeek vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Eerbeek uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Eerbeek € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Eerbeek dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Berkel-Enschot

van Houwerink


5

"Super snelle levering"

Graszoden leggen Berkel-Enschot
Referenties

Graszoden in Eerbeek

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Eerbeek. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Eerbeek gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Eerbeek

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen