Graszoden Eerbeek

Waar leggen wij de graszoden in Eerbeek?

Gras en Groen is gespecialiseerd is het aanleggen van graszoden in de plaats Eerbeek. Zo komen zij in de wijken Lombok, Werfakker, het Hungeling, Wilhelminapark, Eerbeek-Zuid, Eerbeekse Enk, Noorderenk, Veldkant en natuurlijk komen wij ook in het centrum van Eerbeek.

Maar u begrijpt wellicht dat ons werkgebied verder reikt dan het plaatsje Eerbeek.

Natuurparken rondom Eerbeek:

Een mooie omgeving kan Eerbeek niet worden ontzegd. De mogelijkheden om daar lange wandelingen te maken zijn zeer groot. Eerbeek bevindt zich namelijk aan de rand van het Nationaal Park Veluwezoom. Dit natuurgebied staat bekend om haar waterplassen, bosgebied en uitgestrekte graslanden. Dit natuurgebied - dat een oppervlakte kent van 5000 hectare - staat bekend als het eerste Nationaal Park van Nederland.

Al het groen in Eerbeek:

Niet alleen de omgeving heeft veel groen, ook in Eerbeek zelf is het een groene bedoening. We hadden het al over het Nationaal Park Veluwezoom. De helft van het plaatsje Eerbeek ligt in dit gebied. Mogelijkheden genoeg. Maar ook aan de oostkant - bij Het Hungeling - vindt u veel groen waar het prettig recreëren is.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Eerbeek

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Eerbeek? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Eerbeek vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Eerbeek graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Eerbeek

Wilt u bij u in Eerbeek de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Amersfoort

Ymke Jagers


5

"Ik ben onder de indruk van de snelheid en de deskundigheid."

Graszoden leggen Amersfoort
Referenties

Graszoden in Eerbeek

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Eerbeek. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Eerbeek gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Eerbeek

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen