Graszoden Ede

Waar leggen wij graszoden in ede

Wij leggen vaak graszoden in het centrum, Ede-Oost, Ede- West, Ede-Zuid, Veldhuizen, Kernhem, Maanderteng, Rietkampen, Bennekom, Lunteren, Ederveen, Harskamp en in de nieuwbouwwijken Parkrandwoningen en Zuilestein. Ook in de nabijgelegen kernen Bennekom, Deelen, Ederveen, Harskamp, Otterloo behoren tot ons werkgebied.

Al het groen in ede

Ede ligt op de grens van de Veluwe en kenmerkt zich door zijn bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Ede is ontstaan op de stuwwalrand, omdat dit gebied hooggelegen is en meer kansen bood op overleving. Ede is een prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen.

Vergeet de natuurgebieden in ede niet

Planken Wambuis is een fraai natuurgebied met glooiende heidevelden, bossen, waar u paarden en Spaanse runderen tegenkomt. Er zijn drie uitkijkpunten in het gebied. In het noordelijk deel van Planken Wambuis ligt het Mosselse Zand, waar de temperatuurverschillen sterk kunnen zijn. Dieren en planten hebben zich aan de temperatuurverschillen aangepast. Twee derde van Planken Wambuis bestaat uit bos, waaronder de grove den, eik, berk en jeneverbes. Speciale fietsroutes voeren u naar bijzondere plekken in de natuur.

De Ginkelse- en Ederheide hebben een prachtig uitzicht over de Eder Heide, deze bevindt zich op een verhoging: de Drieberg. De heide straalt rust en verlatenheid uit. Het Nationaal Park De Hoge Veluwe is een natuurgebied is gelegen in de Ginkelse- en Ederheide. Veel aandacht is er voor recreatie daarom is een derde van het park is niet toegankelijk voor het publiek, om wild en andere dieren rust te gunnen.

Naast deze natuurgebieden is in Ede zelf ook een park

Het stadspark, de groene long van Ede, verbindt het centrum met de Kazerneterreinen en de Veluwe. Deze verbinding is goed voor fietsroutes, natuur en geeft een groene uitstraling van het centrum.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Ede

Wilt u met graszoden in Ede een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Ede vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Ede uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Ede € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Ede dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Oudenbosch

Jan van de Braak


5

"Zeer tevreden."

Graszoden leggen Oudenbosch
Referenties

Graszoden in Ede

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Ede. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Ede gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Ede

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen