Graszoden Ede

Waar leggen wij graszoden in ede

Wij leggen vaak graszoden in het centrum, Ede-Oost, Ede- West, Ede-Zuid, Veldhuizen, Kernhem, Maanderteng, Rietkampen, Bennekom, Lunteren, Ederveen, Harskamp en in de nieuwbouwwijken Parkrandwoningen en Zuilestein. Ook in de nabijgelegen kernen Bennekom, Deelen, Ederveen, Harskamp, Otterloo behoren tot ons werkgebied.

Al het groen in ede

Ede ligt op de grens van de Veluwe en kenmerkt zich door zijn bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Ede is ontstaan op de stuwwalrand, omdat dit gebied hooggelegen is en meer kansen bood op overleving. Ede is een prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen.

Vergeet de natuurgebieden in ede niet

Planken Wambuis is een fraai natuurgebied met glooiende heidevelden, bossen, waar u paarden en Spaanse runderen tegenkomt. Er zijn drie uitkijkpunten in het gebied. In het noordelijk deel van Planken Wambuis ligt het Mosselse Zand, waar de temperatuurverschillen sterk kunnen zijn. Dieren en planten hebben zich aan de temperatuurverschillen aangepast. Twee derde van Planken Wambuis bestaat uit bos, waaronder de grove den, eik, berk en jeneverbes. Speciale fietsroutes voeren u naar bijzondere plekken in de natuur.

De Ginkelse- en Ederheide hebben een prachtig uitzicht over de Eder Heide, deze bevindt zich op een verhoging: de Drieberg. De heide straalt rust en verlatenheid uit. Het Nationaal Park De Hoge Veluwe is een natuurgebied is gelegen in de Ginkelse- en Ederheide. Veel aandacht is er voor recreatie daarom is een derde van het park is niet toegankelijk voor het publiek, om wild en andere dieren rust te gunnen.

Naast deze natuurgebieden is in Ede zelf ook een park

Het stadspark, de groene long van Ede, verbindt het centrum met de Kazerneterreinen en de Veluwe. Deze verbinding is goed voor fietsroutes, natuur en geeft een groene uitstraling van het centrum.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Ede

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Ede? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Ede vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Ede graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Ede

Wilt u bij u in Ede de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Abcoude

Jan van Agen


5

"Namens Shell bedanken wij de mannen van Gras en Groen voor het aanleggen van de nieuwe graszoden."

Graszoden leggen Abcoude
Referenties

Graszoden in Ede

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Ede. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Ede gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Ede

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen