Graszoden Duiven

Waar leggen wij de graszoden in Duiven?

Gras en Groen heeft het leggen van graszoden als specialiteit. De gemeente Duiven valt ook onder ons werkgebied. Binnen Duiven komen wij in de wijken Duiven-Oud Zuid, Groessen, Loo, Duiven-zuidoost en Duiven-west. Ook komen wij natuurlijk de graszoden leggen in het centrum van Duiven. 

Niet alleen Duiven behoort tot ons werkgebied. Ook in de omliggende steden en dorpen kunt u de hoveniers en de bestelbussen van Gras en Groen tegenkomen.

Natuurparken rondom Duiven:

Duiven en omgeving bieden genoeg mogelijkheden voor recreanten. Aan de rand van de gemeente Duiven treffen we drie bekende plassen waar veel wordt vertoefd. Dat zijn de Lathumse Plas, De Valeplas en De Gieseplas. Alle drie natuurgebieden worden met name in de zomer druk bezocht. Deze plekken veel water en groen en bieden aan ieder wat wils.

Al het groen in Duiven:

Tussen Westervoort en Duiven bevindt zich het Hosterpark. Het opmerkelijke is dat het park is aangelegd om ervoor te zorgen dat de twee genoemde plaatsen niet tegen elkaar aan worden gebouwd. Prompt is een gebied ontstaan waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen en waar de verschillende boomsoorten vechten om voorrang.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Duiven

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Duiven? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Duiven vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Duiven graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Duiven

Wilt u bij u in Duiven de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Venray

Hugo Jochijms


5

"Last but not least, de grasmat ligt er weer voortreffelijk bij."

Graszoden leggen Venray
Referenties

Graszoden in Duiven

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Duiven. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Duiven gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Duiven

  • Graszoden leggen Duiven
  • Graszoden leggen Duiven
  • Graszoden leggen Duiven
  • Graszoden leggen Duiven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen