Graszoden Duiven

Waar leggen wij de graszoden in Duiven?

Gras en Groen heeft het leggen van graszoden als specialiteit. De gemeente Duiven valt ook onder ons werkgebied. Binnen Duiven komen wij in de wijken Duiven-Oud Zuid, Groessen, Loo, Duiven-zuidoost en Duiven-west. Ook komen wij natuurlijk de graszoden leggen in het centrum van Duiven. 

Niet alleen Duiven behoort tot ons werkgebied. Ook in de omliggende steden en dorpen kunt u de hoveniers en de bestelbussen van Gras en Groen tegenkomen.

Natuurparken rondom Duiven:

Duiven en omgeving bieden genoeg mogelijkheden voor recreanten. Aan de rand van de gemeente Duiven treffen we drie bekende plassen waar veel wordt vertoefd. Dat zijn de Lathumse Plas, De Valeplas en De Gieseplas. Alle drie natuurgebieden worden met name in de zomer druk bezocht. Deze plekken veel water en groen en bieden aan ieder wat wils.

Al het groen in Duiven:

Tussen Westervoort en Duiven bevindt zich het Hosterpark. Het opmerkelijke is dat het park is aangelegd om ervoor te zorgen dat de twee genoemde plaatsen niet tegen elkaar aan worden gebouwd. Prompt is een gebied ontstaan waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen en waar de verschillende boomsoorten vechten om voorrang.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Duiven

Wilt u met graszoden in Duiven een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Duiven vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Duiven uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Duiven € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Duiven dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Almere

Tom Janssen


5

"Bij ons heeft een goed op elkaar ingespeeld team een nieuwe grasmat gelegd."

Graszoden leggen Almere
Referenties

Graszoden in Duiven

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Duiven. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Duiven gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Duiven

  • Graszoden leggen Duiven
  • Graszoden leggen Duiven
  • Graszoden leggen Duiven
  • Graszoden leggen Duiven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen