Graszoden Druten

Waar leggen wij onze premium graszoden in Druten?

Druten is een gemeente in de provincie Gelderland. Ook hier zijn wij actief met het aanleggen van graszoden en complete tuinen. In de kom van Druten zijn wij actief in Afferden, Deest, Puiflijk, Horssen, Molenhoek en de Buitenhof.

Niet alleen het mooie Druten behoort tot het werkgebied van Gras en Groen Graszoden.

Natuurparken rondom Druten:

Het gehele gebied rondom Druten is vergeven van water. Het is niet alleen de Waal die de klok slaat, maar het is tevens De Ganzenkuil en het Uiver Meertje die tot de verbeelding spreken van veel inwoners, toeristen en recreanten. In dit gebied treft u als ondergrond vaak klei aan. Voor Gras en Groen is het geen enkel probleem om op klei graszoden te leggen.

Al het groen in Druten:

Voor de nodige ontspanning hoeft u Druten niet uit. Het plaatsje bevat vele stadsparken waar u de drukte even kunt ontwijken. Deze parken zijn zeer geschikt voor mooie wandelingen of korte fietstochten. De Kolk is zo'n stukje natuur dat uitermate geschikt is hiervoor. Er bevinden zich meerdere waterpartijen waar u op uw gemakje een hengel kunt uitgooien.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Druten

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Druten? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Druten vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Druten graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Druten

Wilt u bij u in Druten de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Vught

Jorien van A


5

"Wat ik ook erg prettig vond dat het nette mannen waren die kwamen leggen!"

Graszoden leggen Vught
Referenties

Graszoden in Druten

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Druten. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Druten gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Druten

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen