Graszoden Druten

Waar leggen wij onze premium graszoden in Druten?

Druten is een gemeente in de provincie Gelderland. Ook hier zijn wij actief met het aanleggen van graszoden en complete tuinen. In de kom van Druten zijn wij actief in Afferden, Deest, Puiflijk, Horssen, Molenhoek en de Buitenhof.

Niet alleen het mooie Druten behoort tot het werkgebied van Gras en Groen Graszoden.

Natuurparken rondom Druten:

Het gehele gebied rondom Druten is vergeven van water. Het is niet alleen de Waal die de klok slaat, maar het is tevens De Ganzenkuil en het Uiver Meertje die tot de verbeelding spreken van veel inwoners, toeristen en recreanten. In dit gebied treft u als ondergrond vaak klei aan. Voor Gras en Groen is het geen enkel probleem om op klei graszoden te leggen.

Al het groen in Druten:

Voor de nodige ontspanning hoeft u Druten niet uit. Het plaatsje bevat vele stadsparken waar u de drukte even kunt ontwijken. Deze parken zijn zeer geschikt voor mooie wandelingen of korte fietstochten. De Kolk is zo'n stukje natuur dat uitermate geschikt is hiervoor. Er bevinden zich meerdere waterpartijen waar u op uw gemakje een hengel kunt uitgooien.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Druten

Wilt u met graszoden in Druten een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Druten vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Druten uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Druten € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Druten dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Vierhouten

Nico Klaassen


5

"Buren hebben mij gecomplimenteerd met de aanschaf van de top graszoden van Gras en Groen."

Graszoden leggen Vierhouten
Referenties

Graszoden in Druten

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Druten. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Druten gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Druten

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen