Graszoden Drunen

Waar wij vaak graszoden leggen in Drunen

In Drunen kunnen wij ons verheugen op een grote klantenkring waar wij onze graszoden hebben gelegd. Drunen is een plaats die behoort tot de gemeente Heusden en heeft bijna 20.000 inwoners. Drunen was ooit een zelfstandige gemeente, maar is na de gemeentelijke herindeling aan Heusden toegevoegd.

Drunen staat bekend om zijn leer- en schoenenindustrie. Ooit was hier het themapark Het Land van Ooit gevestigd. 

Drunen bestaat uit onder andere de wijken:  Braken-Oost en Braken-West, Venne-Oost en Venne-West en ‘t Sempke. In al deze wijken hebben wij weleens een tuin voorzien van nieuwe graszoden.

Ook in de omringende dorpen Waalwijk, Nieuwkuijk, Tilburg en Den Bosch leggen wij ook regelmatig een nieuw gazon.

Nieuwbouw  in Drunen

Braken-Oost

Braken-Oost is een oudere wijk en ligt ten Oosten van Drunen. Deze wijk is in 1952 ontstaan.

Braken-West

De woningen in Braken-West zijn gebouwd vanaf 1948. Veel woningen werden gebouwd voor mensen die voor Lips en Shell werkten. De wijk bevindt zich in het noordwesten van Drunen

’t Sempke

De meeste huizen zijn in deze wijk gebouwd na 1970. Het is een wijk met woonerven en particuliere huizen.

Venne-Oost

In de wijk Venne-Oost is men begonnen met bouwen rond 1920 en bestaat uit zowel voor- als naoorlogse woningen. De wijk Venne-Oost ligt tegen het centrum aan.

Venne-West

De wijk Venne-West is in de jaren 80 opgezet en heeft totaal 400 woningen waarvan een derde uit appartementen bestaat.

Groene wetenswaardigheden over  Drunen

Loonse en Drunense Duinen

Ten Zuiden van Drunen ligt het uitgestrekte natuurgebied De Loonse en Drunense Duinen. Sinds 2002  is het een Nationaal Park en beslaat het gebied  4000 hectare. Het is een afwisselend gebied en bestaat voornamelijk uit zandverstuivingen en naaldbossen. De breekdalzone  van de Zandley is een onderdeel van het Nationaal Park waar het natuurgebied De Brand, nabij Udenhout, ook toe behoort.

In tegenstelling tot de droge zandgrond van De Loonse en Drunensde duinen is het natuurgebied De Brand een afwisselend gebied van natte weilanden, moerassen en hakhoutbossen.

De Brand

De Brand was oorspronkelijk een veenmoeras dat is ontstaan doordat de leembodem het water slecht kon afvoeren. In de loop van de daarop volgende eeuwen droogde het moeras enigszins op en verlandde waardoor het veen kon worden gestoken en gedroogd.  Zo ontstond er turf en dit werd als brandstof gebruikt. Zo is de naam `De Brand`ontstaan. De reden dat `De Brand`een natter gebied is komt doordat de bedding van het riviertje Zandley, eeuwen geleden, door het stuivende zand enigszins is dicht geslibd. Het stuivende zand heeft zo ook in de loop der eeuwen gezorgd voor een ander landschap.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Drunen

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Drunen? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Drunen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Drunen graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Drunen

Wilt u bij u in Drunen de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen 's-Gravenhage

Heuveling


5

"Ik kan Gras en Groen aan iedereen aanbevelen!"

Graszoden leggen 's-Gravenhage
Referenties

Graszoden in Drunen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Drunen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Drunen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Drunen

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen