Graszoden Dronten

Waar wij de graszoden leggen in Dronten

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van tuinen en graszoden in de gemeente Dronten. Wij leggen onze grasmatten o.a. in de wijken Dronten-West, Dronten-Noord, Dronten-Midden, Dronten-Zuid, Buitengebied Dronten, Biddinghuizen en Swifterband. Natuurlijk leggen wij onze grasmatten en tuinen ook aan in het hartje centrum van Dronten.

Wij zijn als bedrijf ook actief met de aanleg van graszoden en tuinen in de omliggende gemeentes en dorpskernen rondom Dronten. Zo leggen wij onze grasmatten ook in Kampen, Elburg, Oldebroek, Doornspijk en Nunspeet.

Al het groen in Dronten

Dronten is een gemeente gelegen in de provincie Flevoland en telt ongeveer 40.000 inwoners. De gemeente kent een redelijk groene omgeving waaronder enkele natuurgebiedjes. Enkele bekende natuurgebieden in de omgeving van Dronten zijn Het Dorpsbos van Biddinghuizen, Het Bremerbergbos, Het Greppelveld, Het Harderbos en het Klimaatbos.

Al deze natuurgebieden nodigen uit tot een bezoek. De gebieden hebben een zeer afwisselend landschapstype wat varieert van heidevelden tot rijk beboste gebieden. Daarnaast kennen deze gebieden een zeer rijke flora en fauna bestand. In de gebieden zijn zowel wandel als fietspaden waar men heerlijk overheen kan wandelen of fietsen en genieten van de natuur.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Dronten niet

Als bedrijf zijn wij zeer actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden in de nieuwbouwwijken van de gemeente Dronten. Wij leggen onze grasmatten o.a. in de nieuwbouwwijk De Gilde. Deze nieuwbouwwijk is aangelegd met het oogpunt op groen, moderniteit en duurzaamheid. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat om deze groene, moderne en duurzame lijn door te trekken naar uw tuin. Daarnaast luisteren wij altijd goed naar uw wensen en verwerken deze wensen in het tuinontwerp.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men even wil ontsnappen aan de uitlaatgassen van de drukke stad dan kan men altijd één van de stadsparken in en rondom het centrum van Dronten bezoeken. In deze stadsparken zijn voldoende bankjes aanwezig waar men even lekker kan gaan zitten en vervolgens kan genieten van de groene omgeving.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Dronten

Wilt u met graszoden in Dronten een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Dronten vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Dronten uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Dronten € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Dronten dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Vught

Vos


5

"Speciale dank aan uw medewerkers, die klanrvriendelijk aan het werk waren."

Graszoden leggen Vught
Referenties

Graszoden in Dronten

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Dronten. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Dronten gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Dronten

 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen