Graszoden Driebergen-Rijsenburg

Waar leggen wij de graszoden in Driebergen

Driebergen-Rijsenburg is een plaats in de Nederlandse provincie Utrecht en telt ruim 18.000 inwoners. Het ligt op de Utrechtse Heuvelrug, wat tegenwoordig een nationaal park is. Driebergen-Rijsenburg is ontstaan door het samenvoegen van de kernen Driebergen en Rijsenburg. In 2006 werd de gemeente Driebergen-Rijsenburg samengevoegd met Amerongen, Doorn, Leersum en Maarn tot de nieuwe gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Onze graszoden leggen wij ook in de wijken Hoenderdaal, Driebergen-Noord, Beukenstein, De Horst, De Akker en Lolaankwartier. Vanzelfsprekend is niet alleen Driebergen-Rijsenburg ons werkgebied.

Al het groen in Driebergen

De gemeente Driebergen is gelegen in de provincie Utrecht en telt ongeveer 18.000 inwoners. De gemeente kent een redelijk groene omgeving. Het bekendste natuurgebied in deze regio is de Utrechtse Heuvelrug.

De Utrechtse Heuvelrug is een nationaal park at veel bosrijke gebieden, heidevelden en nog veel meer landschapstype kent. In dit gebied zijn wandelpaden en fietspaden aangelegd waar men een heerlijke wandeling of een fietstocht kan maken. Daarnaast kent het gebied een zeer diverse flora en fauna bestand wat de waarde van het gebied erg hoog maakt.

Een prachtige heidetuin in het Rijsenburgse Bos is terug te vinden aan de Wethouder Verhaarlaan. In deze tuin treft u een grote variatie aan heideplanten aan. Helaas is door de februaristormen van 1953 veel verloren gegaan. Een nieuw heidegebied is daarom aangeplant en staat nu internationaal bekend. Het is zelfs zo dat dit gebied tijdens de Floriade in 1972 werd uitgeroepen tot heidehoofdstad van Nederland.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Driebergen niet

Als bedrijf zijn wij natuurlijk ook actief met de aanleg van complete tuinen en grasmatten in de nieuwbouwwijken van Driebergen. Zo leggen wij onze graszoden o.a. in de nieuwbouwwijken Manger Cats Fase II, Zonstraat, De Groene Tuinen en de Zonstraat fase II. Deze wijken zijn ingericht met het oogpunt op moderniteit, duurzaamheid en groen. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat deze groene, moderne en duurzame lijn door te trekken naar uw tuin. Daarnaast luistern wij altijd zeer goed naar uw wensen en verwerken deze wensen in het tuinontwerp.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Als u even wil ontsnappen aan de drukte en de uitlaatgassen van de stad maar u heeft niet de tijd om één van de natuurparken in de omgeving van Driebergen te bezoeken dan bieden de stadsparken in en rondom het centrum van Driebergen een zeer goed alternatief. 

De Kaapse Bossen vindt u terug vlakbij Doorn. Het is een uitgestrekt wandelbos waar u vele planten, paddenstoelen, zoogdieren en vogels kunt tegenkomen. De kronkelige bospaden en historische kerkpaden geven deze omgeving een statig karakter. De variatie van planten en dieren in deze bossen is enorm. Verschillende soorten bosuilen, appelvinken en spechten treft u er aan. Ook kunt de zeldzame boommarter aantreffen die oude spechtenholen gebruikt om zijn jong te voeden en op te laten groeien.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Driebergen-Rijsenburg

Wilt u met graszoden in Driebergen-Rijsenburg een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Driebergen-Rijsenburg vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Driebergen-Rijsenburg uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Driebergen-Rijsenburg € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Driebergen-Rijsenburg dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Grave

Patrick Hoogenboom


5

"Binnen 10 dagen een nieuw gazon."

Graszoden leggen Grave
Referenties

Graszoden in Driebergen-Rijsenburg

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Driebergen-Rijsenburg. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Driebergen-Rijsenburg gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Driebergen-Rijsenburg

  • Graszoden leggen Driebergen
  • Graszoden leggen Driebergen
  • Graszoden leggen Driebergen
  • Graszoden leggen Driebergen
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen