Graszoden Dordrecht

Waar leggen wij graszoden in Dordrecht

Wij leggen veel graszoden in de kom van de Binnenstad, omgeving van Dubbeldam, Het Reeland, Nieuw-Krispijn, Oud-Krispijn, Noordflank, Staart, Stadspolders, Sterrenburg, Wielwijk en de nieuwbouwwijken in Krispijn en Zeehavenlaan. Ook in de nabijgelegen kernen Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Binnenmaas, Moerdijk en Drimmelen behoren tot ons werkgebied.

Al het groen in Dordrecht

De stad Dordrecht is ontstaan aan de rivier de Thure te midden van veenmoerassen. Bij Dordrecht komen drie rivieren samen. Dit drierivierenpunt is het druks bevaren waterknooppunt van Europa. Een van de bezienswaardigheden van Dordrecht is de rivierkade bij de Groothoofdspoort, de stadspoort van Dordrecht. Ook de binnenhavens vormen een bezienswaardigheid.

Vergeet de natuurgebieden in Dordrecht niet

De Hollandse Biesbosch is een natuur en recreatiegebied gelegen tussen de Nieuwe Merwede en de Beneden-Merwede. De Hollandse Biesbosch is een broedplaats voor tienduizenden watervogels. Roofvogels overwinteren graag in de Biesbosch. Wilt u meer van de rust en natuur genieten dan kunt u kiezen voor een kanovaart van ongeveer 22 kilometer. Deze tocht heeft veel afwisseling en gaat door besloten kreekjes, rivieren en moddersloten.

Naast deze natuurgebieden zijn er in Dordrecht zelf ook enkele parken

Park Merwestein in Dordrecht

Park Merwestein is het ouste stadspark van Dordrecht. Bijzonder is de hertenkamp, waar herten rondlopen. Dit is een reden dat het stadspark in de avond gesloten moet worden. Verschillende boomsoorten zoals een zakdoekjesboom, Mammoetboom en een vleugelnoot sieren het park. In het midden van het park is een vijver met veel lavendel. Park Merwestein is de moeite waard om op een mooie lentedag te wandelen met de familie.

Dubbelsteynpark in Dordrecht

Dubbelsteynpark is bekend geworden door de sinaasappel- en perzikbomen. Vele oude bomen bieden vogels een schuilplaats aan. Verder vertoont het park Engelse kenmerken, zoals de kronkelende paden en waterpartijen in het oude deel van het park.

Wantijpark in Dordrecht

Het Wantijpark diende vroeger als oefenterrein voor militairen. Het gebied bestond uit grienden, moerassen en wilgen. Nu staan er mooie moerascipressen, populieren en de amberboom. Zeer veel verschillende soorten verblijven in het park.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Dordrecht

Wilt u met graszoden in Dordrecht een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Dordrecht vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Dordrecht uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Dordrecht € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Dordrecht dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Nuenen

Maurice de Pee


5

"Goede uitleg gekregen na het leggen hoe het gras de eerste weken te onderhouden."

Graszoden leggen Nuenen
Referenties

Graszoden in Dordrecht

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Dordrecht. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Dordrecht gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Dordrecht

  • Graszoden Dordrecht
  • Graszoden Dordrecht
  • Graszoden Dordrecht
  • Graszoden Dordrecht
  • Graszoden Dordrecht
  • Graszoden Dordrecht
  • Graszoden Dordrecht
  • Graszoden Dordrecht
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen