Graszoden Dordrecht

Waar leggen wij graszoden in Dordrecht

Wij leggen veel graszoden in de kom van de Binnenstad, omgeving van Dubbeldam, Het Reeland, Nieuw-Krispijn, Oud-Krispijn, Noordflank, Staart, Stadspolders, Sterrenburg, Wielwijk en de nieuwbouwwijken in Krispijn en Zeehavenlaan. Ook in de nabijgelegen kernen Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Binnenmaas, Moerdijk en Drimmelen behoren tot ons werkgebied.

Al het groen in Dordrecht

De stad Dordrecht is ontstaan aan de rivier de Thure te midden van veenmoerassen. Bij Dordrecht komen drie rivieren samen. Dit drierivierenpunt is het druks bevaren waterknooppunt van Europa. Een van de bezienswaardigheden van Dordrecht is de rivierkade bij de Groothoofdspoort, de stadspoort van Dordrecht. Ook de binnenhavens vormen een bezienswaardigheid.

Vergeet de natuurgebieden in Dordrecht niet

De Hollandse Biesbosch is een natuur en recreatiegebied gelegen tussen de Nieuwe Merwede en de Beneden-Merwede. De Hollandse Biesbosch is een broedplaats voor tienduizenden watervogels. Roofvogels overwinteren graag in de Biesbosch. Wilt u meer van de rust en natuur genieten dan kunt u kiezen voor een kanovaart van ongeveer 22 kilometer. Deze tocht heeft veel afwisseling en gaat door besloten kreekjes, rivieren en moddersloten.

Naast deze natuurgebieden zijn er in Dordrecht zelf ook enkele parken

Park Merwestein in Dordrecht

Park Merwestein is het ouste stadspark van Dordrecht. Bijzonder is de hertenkamp, waar herten rondlopen. Dit is een reden dat het stadspark in de avond gesloten moet worden. Verschillende boomsoorten zoals een zakdoekjesboom, Mammoetboom en een vleugelnoot sieren het park. In het midden van het park is een vijver met veel lavendel. Park Merwestein is de moeite waard om op een mooie lentedag te wandelen met de familie.

Dubbelsteynpark in Dordrecht

Dubbelsteynpark is bekend geworden door de sinaasappel- en perzikbomen. Vele oude bomen bieden vogels een schuilplaats aan. Verder vertoont het park Engelse kenmerken, zoals de kronkelende paden en waterpartijen in het oude deel van het park.

Wantijpark in Dordrecht

Het Wantijpark diende vroeger als oefenterrein voor militairen. Het gebied bestond uit grienden, moerassen en wilgen. Nu staan er mooie moerascipressen, populieren en de amberboom. Zeer veel verschillende soorten verblijven in het park.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Dordrecht

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Dordrecht? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Dordrecht vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Dordrecht graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Dordrecht

Wilt u bij u in Dordrecht de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Vught

Vos


5

"Speciale dank aan uw medewerkers, die klanrvriendelijk aan het werk waren."

Graszoden leggen Vught
Referenties

Graszoden in Dordrecht

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Dordrecht. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Dordrecht gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Dordrecht

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen