Graszoden Doorn

Waar leggen wij de graszoden in Doorn

In de gemeente Doorn zijn wij als bedrijf zeer actief met de aanleg van tuinen en graszoden. Zo zijn wij in de gehele gemeente actief. Zo reikt ons werkgebied tot Doorn-Noord, Doorn-West en natuurlijk ook het centrum van Doorn. Alle omliggende buurten en wijken vallen ook binnen ons werkgebied.

Daarnaast zijn wij ook actief met de aanleg van grasmatten in de omliggende omgeving. Het werkgebied reikt o.a. tot Langbroek, Cothen, Werkhoven, Odijk, Bunnik, Maarn en Leersum.

Al het groen in Doorn

De gemeente Doorn is gevestigd in de provincie Utrecht en telt ongeveer 10.000 inwoners. Qua natuur in je omgeving zit je in Doorn goed. Vlak naast deze gemeente vind men namelijk de Utrechtse Heuvelrug. Dit grote natuurpak is een zeer mooi gebied waar men heerlijk kan rondwandelen.

De Utrechtse Heuvelrug is erkend als een nationaal park. In dit nationale park vind men veel bosrijke gebieden, heidevelden en nog veel meer. In dit gebied zijn wandelpaden en fietspaden aangelegd wat het gebied erg toegankelijk maakt. Het gebied wordt ook veel gebruikt door hardlopers, ruiters, mountainbikers etc.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Doorn niet

Ook in de nieuwbouwwijken in Doorn zijn wij als bedrijf erg actief met de aanleg van graszoden. Zo zijn wij o.a. actief in de wijken Beukenlaan en de Woestduinlaan. Naast de aanleg van graszoden leggen wij in veel nieuwbouwwijken complete tuinen aan. Wij luisteren naar uw wensen en voeren deze met grote gedrevenheid uit.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men geen tijd heeft om het nationale park de Utrechtse Heuvelrug te bezichtigen kan men altijd naar één van de stadsparken gaan om hier even tot rust te komen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Doorn

Wilt u met graszoden in Doorn een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Doorn vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Doorn uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Doorn € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Doorn dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Brummen

Anton Bos


5

"Een geweldig goed bedrijf, stipt, duidelijk, vakkundig."

Graszoden leggen Brummen
Referenties

Graszoden in Doorn

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Doorn. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Doorn gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Doorn

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen