Graszoden Dongen

Waar leggen wij de graszoden in Dongen

Wij als bedrijf zijn zeer actief met het aanleggen van tuinen en grasmatten in de gemeente Dongen. Zo leggen wij onze grasmatten o.a. in de wijken De Beljaart, De Biezen, Gravenmoer, Hoge Akker, Klein-Dongen-Vaart, Oud Dongen, Dongen West I, Dongen West II en natuurlijk leggen wij onze graszoden ook in het hartje centrum van Dongen.

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief met de aanleg van tuinen en grasmatten in de omliggende dorpskernen en gemeentes rondom Dongen. Ons werkgebied reikt o.a. tot Oosterhout, Sprang-Capelle, ´s Gravenmoer, Raamsdonk, Rijen, Reeshof en Den Hout.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Dongen niet

Als bedrijf zijn wij natuurlijk ook zeer actief met de aanleg van tuinen en graszoden in de nieuwbouwwijken van Dongen. Zo leggen wij onze grasmatten o.a. in de nieuwbouwwijken Polaris en Thuis aan de sluis. Deze wijken zijn zeer modern en groen ingericht. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat deze groene/moderne lijn door te trekken naar uw voor en achtertuin. Daarnaast luisteren wij goed naar uw wensen en verwerken deze in het tuinontwerp.

Al het groen in Dongen

Dongen is een gemeente gelegen in de provincie Noord-Brabant en telt ongeveer 25.000 inwoners. De gemeente Dongen ken ook veel groen in zijn omgeving. Enkele bekende natuurgebieden in de omgeving van Dongen zijn de natuurgebieden De Bergen, Natuurgebied Ecologische verbindingszone, Natuurgebied de Duiventoren en het landgoed Huis ter Heide.

Natuurgebied de Bergen is een klein natuurgebied van ongeveer 4,8 hectare groot. Het is een gebied waar men heerlijk kan wandelen op één van de vele wandelpaden.

Het Natuurgebied Ecologische verbindingszone is ongeveer zes kilometer lang en loopt o.a. langs bijna iedere nieuwbouwwijk in Dongen. Het gebied met de brede oevers en bloemrijke begroeien moet ervoor zorgen dat er een goede natuurlijke verbinding voor o.a. vlinders, libellen en kleine zoogdieren kan ontstaan.

Het natuurgebied de Duiventoren is een gebied dat door zandverstuivingen is ontstaan. Het kent zeer bosrijke delen waar men heerlijk kan rondwandelen.

Het landgoed Huis ter Heide is een gebied dat ligt tussen de dorpen De Moer en Loon op Zand. Het gebied kent vele vennen en een variatie aan loof- en naaldbos. Het is een gebied waar zowel veel verschillende flora als fauna voorkomt. In dit gebied zijn o.a. Schotse Hooglanders gevestigd. Het gebied kent vele wandelpaden en is voor mensen zeer toegankelijk om een wandeling te maken.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men even wil ontsnappen aan de drukte en de uitlaatgassen van de stad dan kan men natuurlijk één van de natuurgebieden bezoeken. Mocht men hier geen tijd voor hebben dan bieden de stadsparkjes van Dongen een oplossing. In deze parken kan men heerlijk wandelen en genieten van een stukje groene omgeving. Daarnaast staan er in deze parken voldoende bankjes waar je even heerlijk kunt gaan zitten en genieten van de omgeving.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Dongen

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Dongen? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Dongen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Dongen graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Dongen

Wilt u bij u in Dongen de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Capelle a/d IJssel

Els Bouw


5

"Een geweldig mooi gazon hebben we nu dankzij jullie."

Graszoden leggen Capelle a/d IJssel
Referenties

Graszoden in Dongen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Dongen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Dongen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Dongen

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen