Graszoden Dongen

Waar leggen wij de graszoden in Dongen

Wij als bedrijf zijn zeer actief met het aanleggen van tuinen en grasmatten in de gemeente Dongen. Zo leggen wij onze grasmatten o.a. in de wijken De Beljaart, De Biezen, Gravenmoer, Hoge Akker, Klein-Dongen-Vaart, Oud Dongen, Dongen West I, Dongen West II en natuurlijk leggen wij onze graszoden ook in het hartje centrum van Dongen.

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief met de aanleg van tuinen en grasmatten in de omliggende dorpskernen en gemeentes rondom Dongen. Ons werkgebied reikt o.a. tot Oosterhout, Sprang-Capelle, ´s Gravenmoer, Raamsdonk, Rijen, Reeshof en Den Hout.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Dongen niet

Als bedrijf zijn wij natuurlijk ook zeer actief met de aanleg van tuinen en graszoden in de nieuwbouwwijken van Dongen. Zo leggen wij onze grasmatten o.a. in de nieuwbouwwijken Polaris en Thuis aan de sluis. Deze wijken zijn zeer modern en groen ingericht. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat deze groene/moderne lijn door te trekken naar uw voor en achtertuin. Daarnaast luisteren wij goed naar uw wensen en verwerken deze in het tuinontwerp.

Al het groen in Dongen

Dongen is een gemeente gelegen in de provincie Noord-Brabant en telt ongeveer 25.000 inwoners. De gemeente Dongen ken ook veel groen in zijn omgeving. Enkele bekende natuurgebieden in de omgeving van Dongen zijn de natuurgebieden De Bergen, Natuurgebied Ecologische verbindingszone, Natuurgebied de Duiventoren en het landgoed Huis ter Heide.

Natuurgebied de Bergen is een klein natuurgebied van ongeveer 4,8 hectare groot. Het is een gebied waar men heerlijk kan wandelen op één van de vele wandelpaden.

Het Natuurgebied Ecologische verbindingszone is ongeveer zes kilometer lang en loopt o.a. langs bijna iedere nieuwbouwwijk in Dongen. Het gebied met de brede oevers en bloemrijke begroeien moet ervoor zorgen dat er een goede natuurlijke verbinding voor o.a. vlinders, libellen en kleine zoogdieren kan ontstaan.

Het natuurgebied de Duiventoren is een gebied dat door zandverstuivingen is ontstaan. Het kent zeer bosrijke delen waar men heerlijk kan rondwandelen.

Het landgoed Huis ter Heide is een gebied dat ligt tussen de dorpen De Moer en Loon op Zand. Het gebied kent vele vennen en een variatie aan loof- en naaldbos. Het is een gebied waar zowel veel verschillende flora als fauna voorkomt. In dit gebied zijn o.a. Schotse Hooglanders gevestigd. Het gebied kent vele wandelpaden en is voor mensen zeer toegankelijk om een wandeling te maken.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men even wil ontsnappen aan de drukte en de uitlaatgassen van de stad dan kan men natuurlijk één van de natuurgebieden bezoeken. Mocht men hier geen tijd voor hebben dan bieden de stadsparkjes van Dongen een oplossing. In deze parken kan men heerlijk wandelen en genieten van een stukje groene omgeving. Daarnaast staan er in deze parken voldoende bankjes waar je even heerlijk kunt gaan zitten en genieten van de omgeving.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Dongen

Wilt u met graszoden in Dongen een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Dongen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Dongen uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Dongen € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Dongen dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Best

Fam. Elias


5

"Per saldo een bedrijf om aan te bevelen."

Graszoden leggen Best
Referenties

Graszoden in Dongen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Dongen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Dongen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Dongen

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen