Graszoden Doetinchem

Waar leggen wij de graszoden in Doetinchem

Wij leggen vaak graszoden in de gemeente Doetinchem. Zo leggen wij de grasmatten in de wijken Stadscentrum, Overstegen, Schöneveld, Muziekbuurt, Oosseld, De Huet, Dichteren, Noord & Bezelhorst, IJkenberg, Lookwartier, De IJsseltuinen en De Pas. Daarnaast leggen wij onze zoden ook in de omliggende buurtschappen zoals Dichteren, IJzevoorde, Langerak, Het Broek en de Wehlse Broek.

Tot slot leggen wij onze graszoden ook in de omliggende dorpen zoals Gaanderen, Wehl, Nieuw-Wehl en Wijnbergen. Ook klanten die midden in het centrum wonen zijn bij ons welkom.

Al het groen in Doetinchem

Doetinchem is een gemeente dat is gelegen in de achterhoek. De gemeente telt ongeveer 56000 inwoners. In de gemeente liggen verschillende natuurgebieden. Zo liggen in het westen van Doetinchem de Kruisbergse bossen, meer richting het oosten het ‘bosgebied’ en in het zuidwesten van Doetinchem vind men het natuurgebied Montferland.

De Kruisbergse bossen is een zeer mooi natuurgebied wat veel aardkundige/historische waarde kent. Zo zijn er in dit gebied opgravingen gedaan waar uit is gebleken dat de Romeinen rond het begin van de jaartelling hier hebben rondgelopen. Momenteel is het een zeer bosrijke omgeving waar men een heerlijke wandeling kan maken, sportactiviteiten kan uitvoeren of gewoon lekker tot rust kan komen.

Het Bosgebied heeft veel vegetatie waaronder vele boomsoorten en hoge struikgewassen. Het is een zeer mooi natuurgebied waar men lekker kan rondwandelen.

Het Montferland is een zeer rijk begroeid bosgebied wat bekent staat om zijn vele heuvels. De hoogste heuvel die in dit bos aanwezig is, is ongeveer 92 meter hoog. Daarnaast zijn er ook nog andere grote heuvels in dit gebied. In het bos zijn speciale wandelroutes aangelegd die vaak gebruikt worden door de sportieve/recreatieve mensen.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Doetinchem niet

Als bedrijf zijn wij ook vaak actief in de nieuwbouwwijken van Doetinchem. Hier worden vele tuinen aangelegd en grasmatten geplaatst. Zo leggen wij vaak grasmatten in de wijk Hamburgerbroek. Ook in de wijk Wijnbergen die reeds is aangelegd zijn wij actief. Deze wijk is zeer kindvriendelijk ontworpen en bevat veel groen. Veel mensen vragen hulp om hun tuin hierop aan te passen. In de nieuwbouwwijk vijverberg zijn wij ook zeer actief. Deze wijk is zo ontworpen dat groen centraal staat. Er wordt veel aandacht besteed om een rustige omgeving te creëren waar men lekker kan wonen. De mensen die hier wonen willen dit gevoel ook meenemen naar hun tuin. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat om de wensen van de klant te vervullen.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

In het centrum van Doetinchem liggen ook een aantal stadsparken waar men heerlijk tot rust kan komen. Het grootste stadspark van Doetinchem is Overstegen. In dit park kan men heerlijk rondwandelen en genieten van de natuur.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Doetinchem

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Doetinchem? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Doetinchem vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Doetinchem graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Doetinchem

Wilt u bij u in Doetinchem de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Teteringen

Madja Roos


5

"Wij zijn super tevreden en zou hen zeker aan iedereen willen aanbevelen."

Graszoden leggen Teteringen
Referenties

Graszoden in Doetinchem

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Doetinchem. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Doetinchem gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Doetinchem

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen