Graszoden Doesburg

Waar leggen wij de graszoden in Doesburg?

Grasengroengraszoden.nl is zeer actief in Doesburg voor de aanleg van graszoden. Wij leggen onze grasmatten o.a. in de wijken Binnen de oude Gracht, Molenveld, De Ooi en Beinum. Ook komen wij in het centrum van Doesburg voor de aanleg van graszoden.

Het feit dat wij actief zijn in Doesburg, wil niet zeggen dat wij de omliggende steden vergeten. Want als u daar woont, komen wij met alle plezier naar u toe.

Natuurparken rondom de stad Doesburg:

De omgeving van Doesburg mag als zeer groen worden beschouwd. Dat is ook niet vreemd, als je weet dat Doesburg aan de rand van het Nationaal Park Veluwezoom ligt. Dat betekent dat de mogelijkheden voor recreatie aldaar enorm zijn. Recreëren in dit gebied kan werkelijk als een feest worden ervaren, zowel voor wandelaars, fietsers, mountainbikers en andere sportievelingen.

Al het groen in Doesburg:

Doesburg is een gemeente die ongeveer 12 duizend inwoners telt. Ook binnen de stadsgrenzen is genoeg groen te vinden. Daarvoor hoeft u niet het Veluwegebied in. De Hessengracht is bijvoorbeeld zo'n park met veel water en mooie grasvelden. Dit park is zeer geschikt om de drukte en hectiek van de werkweek eventjes te vergeten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Doesburg

Wilt u met graszoden in Doesburg een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Doesburg vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Doesburg uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Doesburg € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Doesburg dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Haarlem

Provinciehuis Haarlem


5

"Als we een bedrijf mogen aanbevelen zullen we zeker aan jullie denken."

Graszoden leggen Haarlem
Referenties

Graszoden in Doesburg

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Doesburg. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Doesburg gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Doesburg

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen