Graszoden Doesburg

Waar leggen wij de graszoden in Doesburg?

Grasengroengraszoden.nl is zeer actief in Doesburg voor de aanleg van graszoden. Wij leggen onze grasmatten o.a. in de wijken Binnen de oude Gracht, Molenveld, De Ooi en Beinum. Ook komen wij in het centrum van Doesburg voor de aanleg van graszoden.

Het feit dat wij actief zijn in Doesburg, wil niet zeggen dat wij de omliggende steden vergeten. Want als u daar woont, komen wij met alle plezier naar u toe.

Natuurparken rondom de stad Doesburg:

De omgeving van Doesburg mag als zeer groen worden beschouwd. Dat is ook niet vreemd, als je weet dat Doesburg aan de rand van het Nationaal Park Veluwezoom ligt. Dat betekent dat de mogelijkheden voor recreatie aldaar enorm zijn. Recreëren in dit gebied kan werkelijk als een feest worden ervaren, zowel voor wandelaars, fietsers, mountainbikers en andere sportievelingen.

Al het groen in Doesburg:

Doesburg is een gemeente die ongeveer 12 duizend inwoners telt. Ook binnen de stadsgrenzen is genoeg groen te vinden. Daarvoor hoeft u niet het Veluwegebied in. De Hessengracht is bijvoorbeeld zo'n park met veel water en mooie grasvelden. Dit park is zeer geschikt om de drukte en hectiek van de werkweek eventjes te vergeten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Doesburg

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Doesburg? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Doesburg vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Doesburg graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Doesburg

Wilt u bij u in Doesburg de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Bosch

Erwin Smith


5

"top service geleverd en beste kwaliteit"

Graszoden leggen Den Bosch
Referenties

Graszoden in Doesburg

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Doesburg. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Doesburg gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Doesburg

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen