Graszoden Dieren

Waar leggen wij de graszoden in Dieren?

Gras en Groen is als bedrijf zeer actief met de aanleg van graszoden en tuinen in de gemeente Dieren. Voor de aanleg van grasmatten kunt u ons treffen in de wijken Dieren-Zuid, Dieren-Noord, Dieren-West, Spankeren, Ellecom, Laag-Soeren, Fraterwaard, Beimerwaard, De steeg en natuurlijk in het centrum van Dieren.

Woont u niet in Dieren maar in een omliggende gemeente? Ook dan komen wij graag bij u op locatie om onze premium graszoden te leggen.

Natuurparken rondom Dieren:

Dieren ligt wat betreft het groen in de omgeving op een fantastische plek. Aan de rand van het Nationaal Park Veluwezoom zijn er in Dieren en omgeving genoeg mogelijkheden om te recreëren. Dit nationaal park staat vooral bekend om haar waterplassen, de uitgestrekte graslanden en het fraaie bosgebied. Dit park - dat het eerste nationaal park van Nederland is - heeft een oppervlakte van ongeveer 5000 hectare.

Al het groen in Dieren:

U hoeft niet per se het nationaal park in om te genieten van al het groen dat Dieren en omgeving u te bieden heeft. Dieren kent vele stadsparken die allemaal 'bezaaid' zijn met mooie grasvelden en bankjes om eventjes heerlijk uit te rusten. Tevens vindt u in de stad de grote bekende speeltuin. Een ideale plek voor uw kinderen om de dag door te brengen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Dieren

Wilt u met graszoden in Dieren een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Dieren vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Dieren uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Dieren € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Dieren dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Bosch

Aarts


5

"Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding."

Graszoden leggen Den Bosch
Referenties

Graszoden in Dieren

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Dieren. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Dieren gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Dieren

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen