Diensten Gras en Groen

"Uw gazon in goede handen!" Met deze pay-off profileren wij Gras en Groen Graszoden als bedrijf. De dienstverlening is er dan ook op gericht om u alle werkzaamheden omtrent uw gazon uit handen te nemen. Dat start allereerst met het juiste advies voor de aanleg, het uitvoeren van de grondwerkzaamheden en uiteindelijk het leggen van de graszoden.

Nadat uw gazon is aangelegd ontvangt u een uitgebreide brochure met daarin alle ins en outs van het gazononderhoud. Door het leveren van de juiste bemesting of het uitvoeren van het gazononderhoud helpen wij u om langdurig te genieten van uw investering. Benieuwd naar wat wij exact voor u kunnen betekenen?

Dienstverlening Gras en Groen Graszoden

Hieronder vindt u een overzicht van alle diensten omtrent de aanleg en het onderhoud van uw gazon.

  • Bodemonderzoek en advies
  • Grondwerken
  • Graszoden laten leggen
  • Vakkundig gazononderhoud

Bodemonderzoek en advies

Een probleemloos gazon begint met het aanleggen van een goed fundament, namelijk de bodem. Voor een vitale grasmat zijn een aantal zaken van belang dit hebben we uitgewerkt tot een checklist.

Met een bodemonderzoek is het mogelijk om veel elementen die zich in de bodem bevinden inzichtelijk te maken. Op basis van de uitslag kunnen wij gericht actie ondernemen en vinkjes zetten in de checklist. Dit geeft u de beste garantie voor de aanleg of het onderhouden van een probleemloos gazon!

Lees meer over het bodemonderzoek en advies.

advies en bodemonderzoek • Gras en Groen Graszoden
grondwerken • Gras en Groen Graszoden

Grondwerken

Vanuit een esthetisch oogpunt is een vlakke of juist een fraai glooiende ondergrond van belang. Door het uitvoeren van deugdelijk grondwerk zorgen we ervoor dat de ondergrond op de juiste wijze is geëgaliseerd.

De grondwerken spelen daarnaast een belangrijke rol in de vitaliteit van het gazon. Denk hierbij aan de vruchtbaarheid van de grond, maar zeker ook de waterhuishouding. Regenwater dient in de zomer beschikbaar te blijven voor het gras en in de winter juist zo snel mogelijk te verdwijnen uit de toplaag. Gras en Groen draagt met gedegen grondwerk hiervoor zorg.

Lees meer over grondwerken.

Premium graszoden laten leggen

Is het fundament voor uw gazon aangelegd? Dan zetten wij de volgende stap met de aanleg van uw gazon. Gespecialiseerde medewerkers van Gras en Groen leggen met premium graszoden een prachtige grasmat aan.

  • Zeer hoge sierwaarde
  • Goede betredingstolerantie
  • Herstelt zichzelf na intensief gebruik
  • Gedurende 12 tot 14 maanden opgekweekt
  • Vrij van plastic netten
  • Favoriete graskwekerij van Europeese topclubs

Lees meer over het laten aanleggen van uw gazon.

legservice premium graszoden • Gras en Groen Graszoden

Gazononderhoud

“Goedemorgen wij komen uw gazon aanleggen” En even later: “Veel succes met het onderhoud” Zo zag, enigszins gechargeerd, de dienstverlening van Gras en Groen er in het verleden uit. Tegenwoordig geven wij u veel meer handvaten, het bovengenoemde abonnement is er daar eentje van.

Toch gaan we nog een stap verder. Op gezette momenten in het jaar kunnen wij ook gazononderhoud voor u uitvoeren. U kunt het vergelijken met het onderhoud van uw auto. Het tanken, wassen en bijvullen van vloeistoffen doet u zelf. Voor de APK, kleine en grote beurt gaat u naar de garage. Bij het gazon is dit niet anders. Naast het ontbreken van de juiste machines is het ook prettig als het verticuteren, beluchten en doorzaaien door een expert wordt uitgevoerd.

Lees meer over het laten uitvoeren van gazononderhoud.