Graszoden Diemen

Waar leggen wij onze premium graszoden in Diemen?

Gras en Groen Graszoden is het bedrijf voor het vervangen van uw oude grasmat in Diemen. Wij verwijderen het en voeren het af. Diemen is in vier wijken verdeeld. Deze wijken zijn ook weer onderverdeeld in buurten. In Diemen-Noord komen wij in de Buytenstee, Vogelweide, Scheepskwartier en in de Vlindertuin. In Diemen-Centrum komen wij in Buitenlust, Ruimzicht, Spoorzicht, Studentenflats en in De Sniep.

Onze werkzaamheden voeren wij uit in Akkerland, Anne Frankwijk, Biesbosch, Beukenhorst, Bomenrijk, Kruidenhof, Polderland en Schelpenhoek in Diemen-Zuid. Ook op het industrieterrein leggen wij grasmatten in Bergwijkpark, Sniep, Stammerdijk en Verrijn Stuart.

Natuurparken rondom de stad Diemen:

Net buiten Diemen is een aantal mooie wandelgebieden te vinden. In Diemen-Noord vindt u bijvoorbeeld het natuurparkje De Omloop. Ook het park Spoorzicht moet wat betreft de mogelijkheden om te wandelen genoemd worden. De Diemer Vijfhoek, gelegen achter de elektriciteitscentrale, is een natuurgebied waar u heerlijk rustig kunt wandelen. Dit gebied kenmerkt zich door de vele soorten dieren die er leven, bijvoorbeeld de ringslang.

Al het groen in Diemen:

Het Diemerbos is een bos waar het voor de toeristen en voor de inwoners van Diemen prima vertoeven is. Het is een jong bos, dat eigenlijk een overgang bewerkstelligt van het landelijke naar het stedelijke gebied. Bij graafwerkzaamheden in dit bos is men vanwege de vondst van oude boomstammen erachter gekomen dat hier ook vroeger een bos was.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Diemen

Wilt u met graszoden in Diemen een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Diemen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Diemen uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Diemen € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Diemen dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Amersfoort

Peter van de Kant


5

"Al met al een aanrader!"

Graszoden leggen Amersfoort
Referenties

Graszoden in Diemen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Diemen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Diemen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Diemen

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen