Graszoden Didam

Waar leggen wij de graszoden in Didam?

Gras en Groen is in Didam zeer actief in het aanleggen van graszoden en tuinen. Wij zijn o.a. actief in de volgende wijken: Didam-Noord, Didam-Zuid, De Heegh, Loil, De Hogenend, Oud-Dijk, Greffelkamp, Nieuw-Dijk en  Hengelder.

Woont u niet in Didam, maar wilt u ook graag voordelige premium graszoden van Gras en Groen in uw tuin?

Natuurparken rondom Didam:

Didam ligt in de provincie Gelderland en telt momenteel zo'n 17 duizend inwoners. De omgeving rondom Didam is meer dan groen te noemen. Het meest bekende natuurgebied is het Bergherbos. Het is uniek te noemen vanwege de enorme hoeveelheid verschillende vogels die er leven. De populatie aan verschillende soorten broedende vogels ligt ongeveer rond de 70. Het gebied kent een oppervlakte van ongeveer 1800 hectare. 

Al het groen in Didam:

Mocht u niet in de gelegenheid zijn het Bergherbos te bezoeken, dan zijn er in Didam genoeg alternatieven voor handen. Eén ervan is het Dominee Storkpark. Daar kunt u binnen de stadsgrenzen genieten van al het groen en de rust die Didam u te bieden heeft.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Didam

Wilt u met graszoden in Didam een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Didam vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Didam uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Didam € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Didam dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Eindhoven

M de Haele


5

"De snelheid van de offerte, de snelheid van het plannen en de snelheid van de werkzaamheden zijn top!"

Graszoden leggen Eindhoven
Referenties

Graszoden in Didam

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Didam. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Didam gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Didam

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen