Graszoden Didam

Waar leggen wij de graszoden in Didam?

Gras en Groen is in Didam zeer actief in het aanleggen van graszoden en tuinen. Wij zijn o.a. actief in de volgende wijken: Didam-Noord, Didam-Zuid, De Heegh, Loil, De Hogenend, Oud-Dijk, Greffelkamp, Nieuw-Dijk en  Hengelder.

Woont u niet in Didam, maar wilt u ook graag voordelige premium graszoden van Gras en Groen in uw tuin?

Natuurparken rondom Didam:

Didam ligt in de provincie Gelderland en telt momenteel zo'n 17 duizend inwoners. De omgeving rondom Didam is meer dan groen te noemen. Het meest bekende natuurgebied is het Bergherbos. Het is uniek te noemen vanwege de enorme hoeveelheid verschillende vogels die er leven. De populatie aan verschillende soorten broedende vogels ligt ongeveer rond de 70. Het gebied kent een oppervlakte van ongeveer 1800 hectare. 

Al het groen in Didam:

Mocht u niet in de gelegenheid zijn het Bergherbos te bezoeken, dan zijn er in Didam genoeg alternatieven voor handen. Eén ervan is het Dominee Storkpark. Daar kunt u binnen de stadsgrenzen genieten van al het groen en de rust die Didam u te bieden heeft.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Didam

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Didam? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Didam vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Didam graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Didam

Wilt u bij u in Didam de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Hilversum

Wilma Helsink


5

"Het grasveld ziet er nu door de mannen van Gras en Groen perfect uit."

Graszoden leggen Hilversum
Referenties

Graszoden in Didam

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Didam. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Didam gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Didam

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen