Graszoden Deventer

Waar leggen wij de graszoden in Deventer

Wij leggen vaak graszoden in de omgeving Deventer. De wijken die in ons werkgebied liggen zijn Oude Zandweerd en Voorstad, De Raambuurt, Buitengracht, Knutteldorp, Hoornwerk, Rivierenwijk, Colmschate-Noord, Colmschate-Zuid Deltabuurt en Bergwijde. Ook leggen wij de zoden in de wijk Zandweerd-Noord, Borgele/Platvoet en de wijk Keizerslanden. Daarnaast zijn wij als bedrijf ook actief in de wijk Colmschate en tot slot ligt ons werkgebied in het centrum en De Hoven.

In omliggende gemeentes/dorpen van Deventer zijn wij ook actief met de aanleg van graszoden. De dorpen Diepenveen, Schalkhaar, Bathem, Gorssel en Twello liggen in het werkgebied.

Al het groen in Deventer

De gemeente Deventer is een oude Hanzestad dat in het oosten van Nederland is gevestigd. De gemeente telt ongeveer 98.000 inwoners. Deventer is gelegen aan de IJssel en dat maakt dat Deventer een waterrijke omgeving heeft. Daarnaast kent de stad veel stadsparken waar men tot rust kan komen. Daarnaast heeft Deventer aan de stadsrand een zeer mooi uiterwaardengebied genaamd de Ossenwaard. Ook is er een natuurgebied in ontwikkeling nabij Diepenveen. Dit is een natuur en recreatie gebied met de naam Randerwaarde. Al met al heeft Deventer een zeer groene omgeving.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Deventer niet

Wij als bedrijf zijn zeer actief in de nieuwere wijkdelen van Deventer. Zo zijn wij als bedrijf actief in de pas nieuw aangebouwde wijk de Vijfhoek. Deze wijk is onderverdeeld in 5 delen met ieder zijn eigen karakteristieke smaak. In al deze delen zijn wij actief met het leggen van graszoden.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Deventer heeft een aantal zeer mooie stadsparken waaronder het park Worpplantsoen. Dit park is het oudste stadswandelpark van Nederland en is gelegen aan de IJssel. Het park bevat veel groen en waterplassen. Het is een zeer mooi park om in rond te wandelen of om lekker tot rust te komen op een bankje.

Het Rijsterborgherpark is gelegen aan de voormalige buitengracht vlakbij de binnenstad. Het park werd in de 19e eeuw aangelegd. Het is een zeer mooi park waar je naast natuur ook artistieke voorwerpen tegen komt. Zo staan er door heel het park kunstwerken. Daarnaast kent het park ook een Vogeleiland waar pluimvee rondloopt. Tot slot heeft men in dit park ook een muziekkoepel waar bij speciale gelegenheden een orkest kan spelen. Het park is een rijksmonument.

Daarnaast kent Deventer nog een aantal parken waaronder het Nieuwe Plantsoen, Gooikerpark en het Zandweteringpark. In al deze parken kan men genieten van de mooie groene natuur en kan hier lekker tot rust komen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Deventer

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Deventer? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Deventer vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Deventer graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Deventer

Wilt u bij u in Deventer de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Best

Ad Stalenhoef


5

"Vriendelijk, beschaafd en vooral vakbekwaam personeel."

Graszoden leggen Best
Referenties

Graszoden in Deventer

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Deventer. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Deventer gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Deventer

  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen