Graszoden Deurne

Waar leggen wij de graszoden in Deurne?

Wij als bedrijf zijn gespecialiseerd in het aanleggen van graszoden. De gemeente Deurne valt ook onder ons werkgebied. Binnen Deurne komen wij in de wijken; Heiakker, Houtenhoek, Sint-Jozefparochie, Koolhof, De Vennen, Rijtse Vennen, Vlier-Noord, Vlier-Zuid, Walsberg en Zeilberg. Ook komen wij in natuurlijk de graszoden leggen in het centrum van Deurne.

Deurne is een plaats in de gelijknamige gemeente Deurne. Ook in andere plaatsen van de gemeente komen wij onze graszoden aanleggen. Zo komen wij o.a. in Deurne, Liessel en Vlierden.

Natuurparken rondom de stad:

Nationaal park De Groote Peel is ongeveer 1400 hectare groot. Het is een enorm hoogveengebied. De grote variatie en historische dimensie dankt het natuurgebied aan de vroegere turfwinning. Het natuurgebied De Groote Peel bestaat uit heide, kleine stukken bos, moeras en water. De turfwinning heeft gezorgd voor peelbanen, peelvaarten, kleine veenputten en grote waterplassen.

Al het groen in Deurne:

Rondom Deurne kunt u in het prachtige landschap mooie fietstochten of wandelingen maken. In het bijzonder de Deurnese Peel en de Mariapeel mag u niet missen. Er bevinden zich ook twee bossen. Het zandbos en het Walsbergs bos. Door aanplanting met naaldbomen is het Walsbergs bos ontstaan. Loofbomen zoals de berk, de lijsterbes en de eik staan voornamelijk aan de randen van het bos. Het Goudhaantje, de kleinste vogelsoort van Nederland, komt in dit bos voor. Het Zandbos is in de 19e eeuw aangeplant met grove dennen. Door de behoefte aan hout voor de mijnen en de overlast van stuivend zand, heeft men besloten om dit bos aan te planten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Deurne

Wilt u met graszoden in Deurne een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Deurne vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Deurne uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Deurne € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Deurne dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Apeldoorn

Nizanne Katoelska


5

"Knap hoe jullie in zo'n korte tijd 100 meter gazon er zo mooi in krijgen!"

Graszoden leggen Apeldoorn
Referenties

Graszoden in Deurne

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Deurne. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Deurne gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Deurne

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen