Graszoden Den Helder

Waar wij vaak graszoden leggen in Den Helder

In Den Helder leggen wij met ons team regelmatig nieuwe graszoden. Ook in de omringende dorpen zoals Julianadorp, Callantsoog, Anna Paulowna, Wieringen en Schagen voorzien wij de huizen regelmatig van een nieuwe gazon.

De gemeente Den Helder heeft ongeveer 56.500 inwoners en heeft een oppervlakte van ca. 178 vierkante kilometer, waarvan 133 vierkante meter uit water bestaat. De stad zelf heeft ongeveer 45000 inwoners. Van de gemeente Den Helder is Den Helder de hoofdplaats. De dorpen die bij de gemeente horen zijn: Den Helder, Julianadorp, Huisduinen en de buurtschappen De Kooy, Friese Buurt en Noorderhaven en de voormalige buurtschappen, Blauwe Keet en Kleine Keet.

De belangrijkste delen van de stad zijn: De Helderse binnenstad, Nieuw-Den Helder en De Schooten.

Den Helder is de meest noordelijk gelegen stad van Nederland. Aan de noordwest zijde van Den Helder ligt de zandplaat Noorderhaaks, aan de noordzijde ligt het Marsdiep met aan de overzijde het eiland Texel. Aan de oostzijde ligt de waddenplaat Balgzand.

Wetenswaardigheden over Den Helder

De Koninklijke Marine heeft zijn thuisbasis in Den Helder en is een belangrijke werkgever voor Den Helder en de omgeving. En niet alleen voor werk, maar ook voor opleidingen vervult de marine een belangrijke rol voor de bewoners. Al sinds 1814 is Den Helder een belangrijke haven voor de Marine. Het is de thuishaven van alle marineschepen en beschikt over een moderne werf met een droogdok en schepenlift.

Fort Kijkduin is gebouwd in opdracht van Napoleon in 1811, omdat Den Helder zo’n strategische ligging heeft. In 1996 is het fort gerestaureerd. Er bevindt zich het Noordzee-aquarium dat gebouwd is in het ondergrondse gangstelsel. In 2014 is men begonnen aan de tweede fase van restauratie waarbij de contouren van de bastions worden hersteld.

Het Noordzee-aquarium bestaat uit 14 aquaria met allen een ander thema. Tevens is er een zeezoogdieren tentoonstelling met het skelet van een potvis. (Chris de potvis). De glazen tunnel waar doorheen gelopen kan worden maakt dat men zich waant tussen de dieren.

Fort Kijkduin is één van de vele rijksmonumenten. Er zijn nog veel meer historische gebouwen zoals onder andere: Gebouw voor het Loodswezen, gebouwd in 19847, Voormalig stadshuis, gebouwd in 1851, Het Gerechtsgebouw, gebouwd in 1860.

Groene wetenswaardigheden over Den Helder

Natuurgebied de Helderse duinen is een natuurgebied ten westen van Den Helder en bestaat uit duinlandschap, een duinmeer, duinvalleien en bossen. Het is een uniek gebied voor vogels en planten dat op Europees niveau wordt beschermd. Het gebied bestaat uit drie delen; de Grafelijksheidsduinen, de Donkere Duinen en het Refugium.

De Donkere Duinen bestaat uit een aangeplant dennenbos dat langzamerhand wordt omgevormd naar een natuurlijker bos. Het is het enige wandelbos in de buurt van Den Helder.

In de Grafelijksheidsduinen en het Refugium grazen Schotse Hooglanders en wilde paarden en zorgt voor een gevarieerde plantengroei.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Den Helder

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Den Helder? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Den Helder vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Den Helder graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Den Helder

Wilt u bij u in Den Helder de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Oudenbosch

Jan van de Braak


5

"Zeer tevreden."

Graszoden leggen Oudenbosch
Referenties

Graszoden in Den Helder

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Den Helder. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Den Helder gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Den Helder

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen