Graszoden Den Haag

Waar wij vaak graszoden leggen in Den Haag?

In de top 3 van grootste steden staat Den Haag met een inwonertal van 500.000 op plek 3. Deze stad kent ontzettend veel woonwijken. In veel van deze woonwijken zijn wij de afgelopen jaren actief geweest met onze mooiste graszoden van Nederland.

Maar ook in de omliggende dorpen hebben wij velen projecten opgeleverd, bijvoorbeeld in Voorburg, Wateringen, Nootdorp, Rijswijk, Scheveningen en Naaldwijk.

Nieuwbouwwijken

Villapark Eijkelenburgh

Deze locatie heeft veel karakter door het oude bestaande groen, de ecologische zone en historische boerderijen is de sfeer warm en rustig. Binnen enkele jaren staan hier 324 prachtige woningen die het karakter van dit landschap alleen maar verder benadrukken. Dankzij de eenheid in de ontwerpen en de zorgvuldige inrichting van de openbare ruimte krijgt de nieuwe woonwijk een sterke en chique uitstraling.

Erasmusveld

De woonwijk komt te liggen tussen Morgenstond-zuid en Wateringse Veld,  het wordt een invloedrijke duurzame wijk. In deze wijk wordt gebruik gemaakt van natuurlijke energiebronnen. Zoals wind- en zonne energie.

Erasmusveld is een groot landschap met veel groen, sportvelden en volkstuinen. Het gebied wordt nu door veel mensen ervaren als slecht bereikbaar gebied omdat je met uitzondering van de hoofdwegen het gebied moeilijk kunt doorkruisen. Daar komt verandering in bij het aanleggen van de nieuwe wijk. Want de groene omgeving biedt mogelijkheden voor een langzame vervorming naar een nieuwe duurzame wijk. Comfortabel en eenheid met de natuurlijke omgeving.

 gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Den Haag

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Den Haag? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Den Haag vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Den Haag graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Den Haag

Wilt u bij u in Den Haag de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Oss

Sander Broekmans


5

"Dat had ik veel eerder moeten doen!"

Graszoden leggen Oss
Referenties

Graszoden in Den Haag

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Den Haag. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Den Haag gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Den Haag

  • Grasleggen Den Haag
  • Grasleggen Den Haag
  • Grasleggen Den Haag
  • Grasleggen Den Haag
  • Grasleggen Den Haag
  • Grasleggen Den Haag
  • Grasleggen Den Haag
  • Grasleggen Den Haag
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen