Graszoden Den Dungen

Waar wij vaak graszoden leggen in Den Dungen

Den Dungen is een dorp dat in de Meierij van 's-Hertogenbosch ligt en heeft samen met Maaskantje ongeveer 6050 inwoners. In dit dorp hebben wij een uitgebreide klantenkring opgebouwd voor het aanleggen van nieuwe gazons.  

Den Dungen ligt tussen Berlicum, Rosmalen, Den Bosch en Sint-Michielsgestel in. Tot 1996 was Den Dungen een zelfstandige gemeente, maar na de gemeentelijke herindeling werd het samengevoegd met de gemeente Sint-Michielsgestel. Samen met Maaskantje vormt Den Dungen één parochie, genaamd Jacobus de Meerdere.

Nieuwbouw  in Den Dungen

Jacobskamp is een nieuw bouwwijk in Den Dungen, waar wij enkele tuinen hebben voorzien van een nieuw gazon.  Jacobskamp is een nieuwe woonwijk gelegen aan de Noordzijde van Den Dungen en ligt op korte afstand van Den Bosch. De wijk is opgezet met het idee “voor elk wat wils”. Zo zijn er tweekappers, vrijstaande woningen gebouwd in eigentijdse bouwstijlen. Er zij woningen voor kopers en huurders en voor jong en oud. Door de gevarieerdheid aan architectuur en verschillen in soorten bewoners zal deze wijk leiden tot een levendige wijk, waar mensen elkaar kennen en waar tegelijkertijd toch ook voldoende privacy is.

Groene wetenswaardigheden over Den Dungen

Het  karakter van Den Dungen wordt vooral bepaald door landbouwgebied met verschillende mooie landgoederen en door kleinschalige woonkernen. Den Dungen leent zich goed voor recreatie en ontspanning. Vanuit Den Dungen zit je zo in Het Groene Woud en Het Bossche broek.

Groene Woud

Het Groene Woud is ongeveer 35.000 hectare groot en ligt tussen Den Bosch, Tilburg en Eindhoven in. Het Groene Woud bestaat uit verschillende natuurgebieden en het is de bedoeling dat dit op termijn één groot geheel gaat vormen. De gebieden bestaan uit: Ooisterwijkse Vennen, Kampina, De Mortelen en het Dommeldal. Verschillende stromen doorkruisen Het Groene Woud, zoals De Dommel, De Beerze, De Voortse Stroom, De Reusel en de Essche Stroom. De omgeving leent zich dan ook uitstekend voor wandelingen, fietstochten, mountainbiken, paardrijden en kanoen. Door de diversiteit en de bijzonderheid van het gebied is Het Groene Woud uitgeroepen tot Nationaal Landschap.

Het Bossche Broek

Het Bossche Broek is een van de laagst gelegen delen in de provincie Noord Brabant en is bekend vanwege zijn zeldzame en uitbundige plantengroei.  De Bossche broek is ongeveer 200 hectare groot en ligt aan de zuidkant tegen Den Bosch aan. Broek betekent in dit geval een laaggelegen stuk land dat regelmatig overstroomt door dat het langs een rivier of in een dal ligt. Hierdoor is de plantengroei zeldzaam en ook komen er bijzondere vogels voor. Het is een mooi wandelgebied en ook voor fietsers en skeelers is het  een fantastisch gebied.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Den Dungen

Wilt u met graszoden in Den Dungen een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Den Dungen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Den Dungen uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Den Dungen € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Den Dungen dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Vlijmen

Frank Buhren


5

"De buren hebben inmiddels ook een mooi gazon door Gras en Groen laten leggen!"

Graszoden leggen Vlijmen
Referenties

Graszoden in Den Dungen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Den Dungen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Den Dungen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Den Dungen

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen