Graszoden Den Bosch

Waar leggen wij graszoden in Den Bosch

Wij leggen vaak graszoden in Den Bosch, Zuidoost, de Graafsepoort, de Muntel, Den Bosch Noord, Maaspoort, West. Ook in de bekende nieuwbouwwijken zoals Wijk Deuteren, Carolus en Willemspoort. De dorpskernen van Engelen, Rosmalen, Empel, Meerwijk en Engelen, een dorpje dat aan de Dieze ligt, behoren allemaal tot ons werkgebied.

Al het groen in Den Bosch

Den Bosch telt ongeveer 142.000 inwoners en ligt op het punt waar de Aa, de Dommel en de Zuid-Willemsvaart samenkomen. Deze wateren vormen samen de Dieze. De stad staat bekend om de St-Jans kathedraal en het gezellige middeleeuws stadscentrum met zijn oude stadswallen.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Den Bosch niet

De Wijk Deuteren ligt aan de Vlijmseweg. Deuteren was vroeger een hoger gelegen moerasterp. De naam Deuteren werd vroeger geschreven als Dueteren, of d’Uteren. Men denkt dat het iets zou kunnen betekenen als ”de uiterwaarden.
De nieuwbouw in Deuteren wordt aangepast op de directe bestaande omgeving en krijgt een zeer groen karakter.

De nieuwe wijk op de Herven, het Carolus, is een wijk met veel groen met een ruime opzet. Ook is er een speelveld in de nabijgelegen wijk de Herven.

Willemspoort ligt op loopafstand van de Bossche binnenstad. Aantrekkelijke routes voor fietsers en voetgangers, zorgen dat u naar het bijzondere buitengebied aan de zuidzijde van de stad eenvoudig kunt bereiken.

Naast deze natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken.

In het oosten van Den Bosch ligt het recreatiegebied Oosterplas. Vroeger was dit een zandwinningslocatie en werd het zand gebruikt om te bouwen. Nu is het een geliefd Recreatieoord met een strandgebied en een strandpaviljoen.

Het Diezekanaal bij Engelen ligt het ten noorden van het Engelenmeer. Deze recreatieplas ligt in de buurt van Den Bosch. Hier kan men rustig wandelen en genieten van de watervogels.

In het centrum

Rondom het centrum vind je binnentuinen en parkjes waar je even tot rust kunt komen.

Zuiderpark

Een van de grotere parken aan de rand van het centrum is het Zuiderpark. Heb je zelf geen tuin dan kan je hier rustig een boekje lezen of bij mooi weer lekker liggen op het gras.

Het Bossche Broek

Wilt u de rust opzoeken, dan bent binnen 5 minuten vanuit het centrum, in het natuurgebied “het Bossche Broek”. Het natuurgebied is gelegen aan de Dommel. In dit moerassig gebied heeft men een stuw geplaatst om de grondwaterstand te verhogen. Vele vogels leven in het natuurgebied en tijdens het broeiseizoen wordt het maaien aangepast, zo kunnen de kwartelkoning en grutto voor de kleintjes zorgen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Den Bosch

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Den Bosch? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Den Bosch vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Den Bosch graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Den Bosch

Wilt u bij u in Den Bosch de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Best

Ad Stalenhoef


5

"Vriendelijk, beschaafd en vooral vakbekwaam personeel."

Graszoden leggen Best
Referenties

Graszoden in Den Bosch

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Den Bosch. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Den Bosch gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Den Bosch

  • Graszoden leggen Den Bosch
  • Graszoden leggen Den Bosch
  • Graszoden leggen Den Bosch
  • Graszoden leggen Den Bosch
  • Graszoden leggen Den Bosch
  • Graszoden leggen Den Bosch
  • Graszoden leggen Den Bosch
  • Graszoden leggen Den Bosch
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen