Graszoden Delft

Waar leggen wij de graszoden in Delft

In Delft zijn wij als bedrijf zeer actief met het leggen van graszoden en tuinen. Wij leggen onze grasmatten o.a. in de wijken Vrijenban, Hof van Delft, Voordijkshoorn, Delftse Hout, Tanthof-West, Tanthof-Oost, Voorhof, Buitenhof, Abtswoude, Schieweg, Wippolder, Ruiven maar natuurlijk leggen wij onze zoden ook in het centrum van Delft.

In de gemeentes rondom Delft zijn wij ook zeer actief in de aanleg van graszoden en tuinen. Zo leggen wij onze grasmatten o.a. in Wateringen, Rijswijk, Nootdorp, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs.

Al het groen in Delft

Delft is een stad en gemeente gelegen in de provincie Zuid-Holland. De stad telt ongeveer 100.000 inwoners. Delft heeft een zeer mooie oude binnenstad. De stad ontwikkelde zich in de 19e eeuw tot industriestad. Naast de industrie kent de omgeving rondom Delft ook zeer mooie natuur. Zo zijn er de natuurgebieden Wilhelminapark en hertenkamp.

Het Wilhelminapark is een groot openbaar heuvelachtig wandelpark. Voordat het park hier lag was hier een vuilstortplaats. De heuvels zijn dan ook gecreëerd met het vuil dat hier lag. In 2010 is dit park compleet heringericht en ziet er momenteel zeer fraai uit. Men kan hier nu genieten van het vele groen en de waterplassen die hier tussen liggen.

Het Hertenkamp is een stadspark waar veel oude bomen hun standplaats hebben. Het is een groene omgeving waar men even heerlijk tot rust kan komen. Daarnaast ken het gebied veel vogels en dieren.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Delft niet

Ook in de nieuwbouwwijken zijn wij als bedrijf zeer actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden. Momenteel zijn we o.a. actief in de wijken Waterwyck en Ridderijk. Dit werkgebied wordt natuurlijk steeds uitgebreider naarmate er meer nieuwbouwwijken worden ontwikkeld.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Als men even tot rust wil komen en de uitlaatgassen van de stad even wil ontlopen kan men altijd naar één van de stadsparken in het centrum van Delft tot rust komen. In deze parkjes staan voldoende bankjes en is er voldoende groen in de omgeving om even te ontspannen en te genieten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Delft

Wilt u met graszoden in Delft een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Delft vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Delft uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Delft € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Delft dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Berkel-Enschot

de Wolf


5

"Het gras groeit prima en ziet er perfect uit."

Graszoden leggen Berkel-Enschot
Referenties

Graszoden in Delft

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Delft. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Delft gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Delft

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen