Graszoden Delft

Waar leggen wij de graszoden in Delft

In Delft zijn wij als bedrijf zeer actief met het leggen van graszoden en tuinen. Wij leggen onze grasmatten o.a. in de wijken Vrijenban, Hof van Delft, Voordijkshoorn, Delftse Hout, Tanthof-West, Tanthof-Oost, Voorhof, Buitenhof, Abtswoude, Schieweg, Wippolder, Ruiven maar natuurlijk leggen wij onze zoden ook in het centrum van Delft.

In de gemeentes rondom Delft zijn wij ook zeer actief in de aanleg van graszoden en tuinen. Zo leggen wij onze grasmatten o.a. in Wateringen, Rijswijk, Nootdorp, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs.

Al het groen in Delft

Delft is een stad en gemeente gelegen in de provincie Zuid-Holland. De stad telt ongeveer 100.000 inwoners. Delft heeft een zeer mooie oude binnenstad. De stad ontwikkelde zich in de 19e eeuw tot industriestad. Naast de industrie kent de omgeving rondom Delft ook zeer mooie natuur. Zo zijn er de natuurgebieden Wilhelminapark en hertenkamp.

Het Wilhelminapark is een groot openbaar heuvelachtig wandelpark. Voordat het park hier lag was hier een vuilstortplaats. De heuvels zijn dan ook gecreëerd met het vuil dat hier lag. In 2010 is dit park compleet heringericht en ziet er momenteel zeer fraai uit. Men kan hier nu genieten van het vele groen en de waterplassen die hier tussen liggen.

Het Hertenkamp is een stadspark waar veel oude bomen hun standplaats hebben. Het is een groene omgeving waar men even heerlijk tot rust kan komen. Daarnaast ken het gebied veel vogels en dieren.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Delft niet

Ook in de nieuwbouwwijken zijn wij als bedrijf zeer actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden. Momenteel zijn we o.a. actief in de wijken Waterwyck en Ridderijk. Dit werkgebied wordt natuurlijk steeds uitgebreider naarmate er meer nieuwbouwwijken worden ontwikkeld.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Als men even tot rust wil komen en de uitlaatgassen van de stad even wil ontlopen kan men altijd naar één van de stadsparken in het centrum van Delft tot rust komen. In deze parkjes staan voldoende bankjes en is er voldoende groen in de omgeving om even te ontspannen en te genieten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Delft

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Delft? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Delft vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Delft graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Delft

Wilt u bij u in Delft de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Waalwijk

John de Wit


5

"Mijn gazon binnen no-time aangelegd!"

Graszoden leggen Waalwijk
Referenties

Graszoden in Delft

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Delft. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Delft gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Delft

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen