Graszoden De Lier

Waar leggen wij onze graszoden in De Lier?

De Lier is een plaats in de provincie Zuid-Holland en telt bijna 12.000 inwoners. Tot 2004 was De Lier een zelfstandige gemeente, maar door de gemeentelijke herindeling ging De Lier op in de gemeente Westland samen met de gemeenten Monster, Naaldwijk, ’s-Gravenzande en Wateringen. Wij werken in De Lier in de wijken Bleijenburg, Bloemenbuurt, Bomenwijk, Druivenbuurt, ’t Heitje, Molensloot, Muziekbuurt, Oranjebuurt, Uitterlier, Vogelbuurt, Zeeheldenbuurt en de Burgemeestersstraten. Ook voeren wij onze werkzaamheden uit in het centrum.

Wij leggen onze graszoden niet alleen in De Lier. Ook de hierna genoemde steden zijn voor Gras en Groen Graszoden interessant.

Natuurparken rondom de stad De Lier:

Onbetwist het meest bekende natuurgebied rondom De Lier is Het Kraaiennest. Het gebied bestaat uit diverse strandjes, plassen en speel- en ligweiden. Rondom de plassen treft u vele watervogels aan, zoals de eenden, ganzen en smienten. Ook de weidevogels - bijvoorbeeld de scholekster, kievit en de grutto - leven er met alle plezier. Eén aspect is uniek te noemen. Bij hevige regenval kan een van de plassen extra water opslaan. Voor u als bezoeker zorgt dat ervoor dat u van zeer dichtbij sommige watervolgels kunt aanschouwen. 

Al het groen in De Lier:

In De Lier zelf treft u het park De Lierhout. Dit park is vooral in trek vanwege de variatie aan beplantingen. Landschappen worden er thematisch aangeboden en het gebied herbergt een waterberging van 650 vierkante meter. Deze extra berging zorgt ervoor dat De Lier niet te maken krijgt met wateroverlast. Naast de themalandschappen kent het park ook een dierenweide waar u heerlijk rustig doorheen kunt wandelen.  gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen De Lier

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in De Lier? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in De Lier vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in De Lier graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen De Lier

Wilt u bij u in De Lier de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Santpoort-Noord

Sikkelerus


5

"Wat een fijn bedrijf!"

Graszoden leggen Santpoort-Noord
Referenties

Graszoden in De Lier

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in De Lier. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar De Lier gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in De Lier

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen