Graszoden Culemborg

Waar leggen wij de graszoden in Culemborg

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden in de gemeente Culemborg. Wij zijn o.a. actief in de wijken Oude Binnenstad, Oude Buitenwijken, Noordoostelijke Buitenwijken, Zuidoostelijke Buitenwijken, Industriegebied, Westelijke Buitenwijken, Verspreide huizen Redichem en de Verspreide huizen ten westen en zuiden van Culemborg.

Als bedrijf leggen wij onze tuinen en grasmatten ook aan in de gemeentes en dorpskernen rondom Culemborg. Ons werkgebied reikt o.a. tot Hagestein, Schalkwijk, Everdingen, Cothen, Beusichem, Buren, Wijk bij Duurstede, Buurmalsen, Tricht, Beesd, Schoonrewoerd en Lexmond.

Al het groen in Culemborg

Culemborg is een gemeente gelegen in de provincie Gelderland en telt ongeveer 28.000 inwoners. De gemeente kent een zeer mooie natuurgebieden in zijn omgeving genaamd de Steenwaard, Buitenwaard, Moersbergse Waard, Bosscherwaarden, Baarsemwaard, Goilberdingerwaard, Lazaruswaard, Redichemse Waard, Beusichemse Waard en de Rijswijksche Waard. Al deze gebieden zijn zeer mooie uiterwaarden gebieden waar het gebied wordt afgewisseld door weilanden, boomgaarden, wilgenbos en waterpartijen. Het zijn zeer mooie natuurgebieden waar veel verschillende flora en fauna bij elkaar komen. Het gebied nodigt dan ook uit om bezichtigd te worden. De vele wandelpaden in deze gebieden bieden een uitkomst om het gebied te verkennen.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Culemborg niet

Wij als bedrijf leggen ook vaak complete tuinen en grasmatten aan in de nieuwbouwwijken van Culemborg. Wij zijn o.a. actief in de nieuwbouwwijken De Kapel en Quartet. Deze wijken zijn aangelegd met het oogpunt op moderniteit en groen. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat deze groene, moderne en duurzame aspecten door te trekken naar uw tuin. Daarnaast luisteren wij zeer goed naar uw wensen en verwerken deze wensen in het tuinontwerp zodat u de ideale tuin zult krijgen.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Naast de zeer mooie natuurparken die rondom Culemborg aanwezig zijn heeft Culemborg in het centrum veel klein parkjes waar men kan genieten van een groene omgeving en even tot rust kan komen. In het park staan vele bankjes waar men heerlijk kan gaan zitten. Deze parken gebruikt men ook veel om bijvoorbeeld te wandelen of te sporten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Culemborg

Wilt u met graszoden in Culemborg een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Culemborg vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Culemborg uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Culemborg € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Culemborg dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Bosch

René Wenting


5

"Binnen één dag het volledige gazon van 150 m² vervangen, dat had ik niet voor mogelijk gehouden."

Graszoden leggen Den Bosch
Referenties

Graszoden in Culemborg

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Culemborg. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Culemborg gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Culemborg

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen