Graszoden Cuijk

Waar leggen wij de graszoden in Cuijk

Wij als bedrijf zijn in de gemeente Cuijk zeer actief met de aanleg van graszoden en tuinen. Wij zijn o.a. actief in de wijken Vianen, Sint Agatha, Katwijk, Haps, Beers, Linden en natuurlijk leggen wij onze grasmatten ook in het hartje centrum van Cuijk.

Naast dat wij de graszoden leggen in Cuijk zijn wij ook zeer actief in omliggende gemeentes en dorpskernen rondom Cuijk. Ons werkgebied reikt o.a. tot Overasselt, Malden, Breedeweg, Milsbeek, Oeffelt, Beugen, Rijkevoort, Mill en Wanroij.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Cuijk niet

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden in de nieuwbouwwijken van Cuijk. Zo zijn wij o.a. actief in de wijken Merlettenhof, Mijn Watermerk, Project Cuijkse Tuinen en Beekdal Vianen. Deze wijken zijn vaak erg modern en groen aangelegd. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat dit moderne en groene gevoel ook in uw eigen tuin terug te laten komen. Daarnaast is één van onze speerpunten dat wij zeer goed luisteren naar de wensen van de klant. Deze wensen zullen vervolgens in het tuinontwerp verwerkt worden.

Al het groen in Cuijk

De gemeente Cuijk is gelegen in de provincie Noord-Brabant en telt ongeveer 25.000 inwoners. In de omgeving van Cuijk zijn enkele natuur- en recreatiegebieden te vinden. Zo zijn er o.a. het recreatiegebeid De Bergen en het recreatiegebied De Kuilen. Daarnaast kent men enkele Bourgondische tuinen en een Botanische tuin Zoo Park.

De recreatiegebieden worden veelal gebruikt door watersporters zoals recreatieve zwemmers, kanoërs, zeilers, surfers, visser etc. Zowel recreatiegebied De Bergen als het recreatiegebied De Kuilen hebben een zeer mooi omgeving die op het water met bijvoorbeeld een boot nog beter is te bewonderen.

In de Bourgondische tuin en het Zoo Park kan men ook een zeer vermakelijke dag hebben. Zo zijn er in het 21 hectare grote Zoo Park zeer bijzondere dier en plantsoorten te bezichtigen.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men even wil ontsnappen aan de drukte en de uitlaatgassen van de stad dan kan men natuurlijk één van de natuurgebieden bezoeken. Mocht men hier geen tijd voor hebben dan bieden de stadsparkjes van Cuijk een oplossing. In deze parken kan men heerlijk wandelen en genieten van een stukje groene omgeving. Daarnaast staan er in deze parken voldoende bankjes waar je even heerlijk kunt gaan zitten en genieten van de omgeving.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Cuijk

Wilt u met graszoden in Cuijk een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Cuijk vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Cuijk uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Cuijk € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Cuijk dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Beuningen

Jacques van den Oetelaar


5

"Alles zag er in een korte tijd weer keurig uit, bedankt voor jullie werkzaamheden."

Graszoden leggen Beuningen
Referenties

Graszoden in Cuijk

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Cuijk. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Cuijk gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Cuijk

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen