Graszoden Cromvoirt

Waar wij vaak graszoden leggen in Cromvoirt

In de plaats Cromvoirt hebben wij diverse klanten waar wij met onze graszoden de tuinen hebben opgefleurd. Croimvoirt is een klein en gezellig dorp met slechts 800 inwoners en valt onder de gemeente Vught. Het heeft een oppervlakte van ca. 1420 hectare. De plaats kenmerkt zich door een lintvormige bebouwing.

De naam Cromvoirt is afgeleid van de woorden Kromme, wat bochtig betekent en voorde, wat een doorwaadbare plaats in een rivier betekent. Cromvoirt was een landbouwgebied bij uitstek. In 1933 werd Cromvoirt bij de gemeente Vught gevoegd om dat het te klein was en niet meer de financiele middelen had om het dorp voort te laten bestaan. Het gemeentebestuur vroeg zelf om opheffing van de gemeente.

Cromvoirt ligt tussen de plaatsen Vught, Den Bosch, Giersbergen, Biezenmortel, Helvoirt en Nieuwkuijk. Ook in deze plaatsen genieten wij een grote klantenkring voor het aanleggen van graszoden.

Groene wetenswaardigheden over Cromvoirt

Cromvoirt ligt te midden  van 3 prachtige natuurgebieden. De IJzeren Man, de Loonse en Drunense Duinen en De Gement.  Wonen in Cromvoirt betekent dan ook wonen in een gezellig dorp, met de natuur en de dagelijkse voorzieningen binnen handbereik.

De IJzeren Man

De IJzeren Man is een recreatieplas gelegen in de bossen tussen Vught en Cromvoirt. De naam IJzeren Man is ontleend aan de naam die aan de stoombaggermolen die de plas heeft gegraven werd gegeven. De plas is ontstaan uit zandwinning. Dit zand werd gebruikt voor stadsophoging van de wijk Het Zand. De plas is 2 meter op zijn diepst en niet veel meer dan 40 centimeter op zijn ondiepst. Dit maakt de plas heel geschikt om te zwemmen in de zomer en te schaatsen in de winter. Er is een strandbad met een afgebakend zwemgedeelte. Er is een midgetgolfbaan en een gedeelte met speeltoestellen. Ook is het mogelijk waterfietsen te huren en kan er ondanks de geringe diepte gezeild worden met kleine bootjes. In Den Bosch liggen verwante meertjes met de naam: IJzeren vrouw en IJzeren kind

De Loonse en Drunense Duinen

De Loonse en Drunense duinen is een natuurgebied van zo’n 4000 hectare bestaat voornamelijk uit stuifzand, heide en naaldbos. Door zijn omvang  is het één van de grootste stuifzandgebieden van West Europa. Sinds 2002 is het gebied een nationaal park. De Loonse en Drunense duinen bevinden zich tussen Cromvoirt, Helvoirt, Waalwijk en Tilburg in.

De Loonse en Drunense Duinen zijn zeer in trek bij toeristen. Er kan gewandeld worden op de verharde wegen, maar je kunt ook vrij door de duinen struinen. Er zijn wandelroutes uitgezet. Er kan gewandeld en gefietst worden. Ook kun je er goed mountainbiken en paardrijden.

De Gement

De Gement is een poldergebied in Vught en ligt tussen het afwateringskanaal Drongelen in het zuiden en de verlaten spoorlijn van het Halve Zolenlijntje in. Gement is een beschermd gebied voor weidevogels en ganzen.  Er is een wandelroute uitgezet over het Halvezolenlijntje en loopt van Den Bosch naar Waalwijk. Een prachtige route!gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Cromvoirt

Wilt u met graszoden in Cromvoirt een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Cromvoirt vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Cromvoirt uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Cromvoirt € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Cromvoirt dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Tholen

Gert-Jan


5

"Hoe snel mijn kavel binnen een paar uur tijd opbloeide was schitterend."

Graszoden leggen Tholen
Referenties

Graszoden in Cromvoirt

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Cromvoirt. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Cromvoirt gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Cromvoirt

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen