Graszoden Castricum

Waar leggen wij onze premium graszoden in Castricum?

Voor het vervangen van uw oude gazon bent u bij Gras en Groen Graszoden aan het juiste adres. Wij hebben professionele machines om uw oude gazon te verwijderen. We snijden eerst uw oude gazon af en daarna frezen we de bodem. Vervolgens egaliseren we de grond en walsen het aan, zodat het hard genoeg is voor de nieuwe graszoden.

Wij komen ook bij u in Castricum onze werkzaamheden uitvoeren. Zo komen wij o.a. in de wijken Albert’s Hoeve, Molendijk, Noord-End, Bakkum, Centrum, Duingebied, Kooiweg, Duin en Bosch en de Oranjebuurt.

Natuurparken rondom de stad Castricum:

Rondom Castricum treft u het Noordhollands Duinreservaat. Het is met recht een natuurgebied om u tegen te zeggen. Wandelen kunt u hier prima; uw uitzicht wordt afgewisseld met mooie vergezichten, waterpartijen en begroeide en open duinen. Niet alleen door de duinen kunt u heerlijk wandelen, ook over het strand en in de bossen wordt u verrast door al het moois dat dit reservaat te bieden heeft.

Al het groen in Castricum:

Verlaat het drukke stadsleven en betreed de duinen en stranden in Castricum. Het zijn de ingrediënten die Castricum tot een gewilde en geliefde gemeente maken. Vanuit het centrum van deze stad bent u binnen een half uurtje op het strand. Bent u het strand beu? Neem dan eens een kijkje in de duinen, die een behoorlijk verscheidenheid aan flora en fauna kennen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Castricum

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Castricum? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Castricum vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Castricum graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Castricum

Wilt u bij u in Castricum de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Nijmegen

Marion van de Hoeve


5

"Met 1 telefoontje werden al onze vragen beantwoord"

Graszoden leggen Nijmegen
Referenties

Graszoden in Castricum

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Castricum. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Castricum gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Castricum

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen