Graszoden Capelle aan den IJssel

Waar leggen wij de graszoden in Capelle aan den IJssel 

Wij als bedrijf zijn zeer actief met het aanleggen van tuinen en graszoden in de gemeente Capelle aan den IJssel. Zo leggen wij onze grasmatten o.a. IN de wijken Cappele-West, ´s-Gravenland, Middelwatering-West, Middelwatering-Oost, Oostgaarde-Zuid, Oostgaarde-Noord, Schenkel, Schollevaar-Zuid, Schollevaar-Noord, Hoofdweg, Rivium, Fascinatio en wij leggen onze graszoden natuurlijk in het centrum van Capelle aan den IJssel.

Ook in de omgeving rondom Capelle aan den IJssel zijn wij als bedrijf actief in de aanleg van tuinen en graszoden. Zo leggen wij onze grasmatten o.a. in IJsselmonde, Krimpen aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Kralingen-West en Beverwaard.

Al het groen in Capelle aan den IJssel

De gemeente Capelle aan den IJssel is gevestigd in de provincie Zuid-Holland. De gemeente telt ongeveer 66.000 inwoners. De gemeente kent twee natuur- en recreatiegebieden dit zijn het Schollebos en het Hitland.

Het Schollebos is een natuurgebied in Capelle aan den IJssel dat zeer bosrijk is en vele flora en fauna soorten bezit. Het is een natuurgebied waar men heerlijk kan rondwandelen en genieten van de natuur. Daarnaast is er aansluitend aan dit gebied een restaurant waar men heerlijk kan eten na een dag wandeling in dit natuurgebied.

Het Hitland is een recreatiegebied in Capelle aan den IJssel. In dit recreatiegebied kan men o.a. wandelen, fietsen, skeeleren, vissen, paardrijden, golfen en kanoën. In de wintermaanden wanneer het voldoende heeft gevroren wordt hier ook veel geschaatst. Al met al een zeer leuk gebied waar veel te beleven valt.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Capelle aan den IJssel niet

Als bedrijf zijn wij ook in de nieuwbouwwijken zeer actief met de aanleg van tuinen en graszoden. Zo zijn wij o.a. actief in de nieuwbouwwijken De Rijckevorsel en De Hoven (Buizerdhof). Deze wijken worden zeer modern en groen aangelegd. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat om te luisteren naar uw wensen en zo de ideale tuin aan te leggen die ook in het wijkbeeld past.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men even wil ontvluchten van de drukke stad en de uitlaatgassen dan kunt u natuurlijk altijd één van de stadsparken in Capelle aan den IJssel bezoeken. Deze stadsparken zijn zeer groen aangelegd en er staan vele bankjes waar men even lekker kan gaan zitten en genieten van de omgeving.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Capelle aan den IJssel

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Capelle aan den IJssel? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Capelle aan den IJssel vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Capelle aan den IJssel graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Capelle aan den IJssel

Wilt u bij u in Capelle aan den IJssel de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Teteringen

Madja Roos


5

"Wij zijn super tevreden en zou hen zeker aan iedereen willen aanbevelen."

Graszoden leggen Teteringen
Referenties

Graszoden in Capelle aan den IJssel

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Capelle aan den IJssel. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Capelle aan den IJssel gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Capelle aan den IJssel

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen