Graszoden Capelle-aan-den-IJssel

Waar leggen wij de graszoden in Capelle aan den IJssel 

Wij als bedrijf zijn zeer actief met het aanleggen van tuinen en graszoden in de gemeente Capelle aan den IJssel. Zo leggen wij onze grasmatten o.a. IN de wijken Cappele-West, ´s-Gravenland, Middelwatering-West, Middelwatering-Oost, Oostgaarde-Zuid, Oostgaarde-Noord, Schenkel, Schollevaar-Zuid, Schollevaar-Noord, Hoofdweg, Rivium, Fascinatio en wij leggen onze graszoden natuurlijk in het centrum van Capelle aan den IJssel.

Ook in de omgeving rondom Capelle aan den IJssel zijn wij als bedrijf actief in de aanleg van tuinen en graszoden. Zo leggen wij onze grasmatten o.a. in IJsselmonde, Krimpen aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Kralingen-West en Beverwaard.

Al het groen in Capelle aan den IJssel

De gemeente Capelle aan den IJssel is gevestigd in de provincie Zuid-Holland. De gemeente telt ongeveer 66.000 inwoners. De gemeente kent twee natuur- en recreatiegebieden dit zijn het Schollebos en het Hitland.

Het Schollebos is een natuurgebied in Capelle aan den IJssel dat zeer bosrijk is en vele flora en fauna soorten bezit. Het is een natuurgebied waar men heerlijk kan rondwandelen en genieten van de natuur. Daarnaast is er aansluitend aan dit gebied een restaurant waar men heerlijk kan eten na een dag wandeling in dit natuurgebied.

Het Hitland is een recreatiegebied in Capelle aan den IJssel. In dit recreatiegebied kan men o.a. wandelen, fietsen, skeeleren, vissen, paardrijden, golfen en kanoën. In de wintermaanden wanneer het voldoende heeft gevroren wordt hier ook veel geschaatst. Al met al een zeer leuk gebied waar veel te beleven valt.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Capelle aan den IJssel niet

Als bedrijf zijn wij ook in de nieuwbouwwijken zeer actief met de aanleg van tuinen en graszoden. Zo zijn wij o.a. actief in de nieuwbouwwijken De Rijckevorsel en De Hoven (Buizerdhof). Deze wijken worden zeer modern en groen aangelegd. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat om te luisteren naar uw wensen en zo de ideale tuin aan te leggen die ook in het wijkbeeld past.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men even wil ontvluchten van de drukke stad en de uitlaatgassen dan kunt u natuurlijk altijd één van de stadsparken in Capelle aan den IJssel bezoeken. Deze stadsparken zijn zeer groen aangelegd en er staan vele bankjes waar men even lekker kan gaan zitten en genieten van de omgeving.

Projecten in Capelle-aan-den-IJssel

Alle projecten

Graszoden leggen Capelle-aan-den-IJssel

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Capelle-aan-den-IJssel. Graszoden leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd weer een prachtig en nieuw gazon heeft. Met verse premium graszoden kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd. En na een korte periode van slechts twee weken dagelijks onderhoud kunt u het gazon al in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf graszoden leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van graszoden leggen

  • Direct zichtbaar resultaat
  • U kunt alle graszoden op één dag (laten) leggen
  • Het nieuwe gazon is binnen 14 dagen in gebruik te nemen
  • De graszoden vragen eenvoudig onderhoud voor een perfect eindresultaat

Graszoden laten leggen in Capelle-aan-den-IJssel

Wilt u graszoden laten leggen in Capelle-aan-den-IJssel? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig bewerken van de bodem, egaliseren van de ondergrond en uitrollen van de graszoden behoort tot hun vaste werkzaamheden.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij de graszoden voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook een bestaand gazon dat aan vervanging toe is eerst verwijderen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het leggen van graszoden in Capelle-aan-den-IJssel gaat u naar de pagina graszoden prijzen.

Prijzen graszoden laten leggen

Aantal m²     Prijs per m²
< 100 m²     Alleen afhalen/ bezorgen
100 m² - 199 m² € 7,50 p/m² 
200 m² - 499 m² € 7,00 p/m² 
> 500 m²     Op aanvraag

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Graszoden Capelle-aan-den-IJssel

Wilt u zelf aan de slag en graszoden leggen bij u in Capelle-aan-den-IJssel? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren. Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt de graszoden bij Gras en Groen kopen. Zo krijgt u toch de beschikking over de schitterende premium graszoden van Champions League kwaliteit!

Kenmerken premium graszoden

  • Hoge sierwaarde
  • Bestand tegen regelmatige betreding
  • Zelfherstellend vermogen, ook na intensief gebruik
  • Ingezaaid met een graszaadmengsel voor een speelgazon
  • Verdraag een bepaalde mate van schaduw
  • In 12-14 maanden opgekweekt en vrij van plastic netten

Graszoden kopen en afhalen bij Gras en Groen

De verse premium graszoden zijn dagelijks vers af te halen bij Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. Via de shop of middels de bestelmodule bovenaan en onderaan elke pagina op de website kunt u de graszoden bestellen. Bij het afronden van uw bestelling kunt u aangeven op welke datum en binnen welk tijdvenster u de graszoden wens af te halen.

Graszoden bezorgen in Capelle-aan-den-IJssel

Wilt u zelf graszoden gaan leggen, maar heeft u geen mogelijkheid om de graszoden af te halen? Dat is geen probleem! Dankzij de graszoden bezorgservice krijgt u de graszoden bij u thuis geleverd. Gras en Groen levert verse premium graszoden tegen scherpe prijzen.

U kunt de graszoden laten leveren in heel Nederland en uw bestelling volgen met een Track en Trace systeem. Besteld u voor 12:00 uur, dan worden uw graszoden zelfs al de volgende dag bezorgd. Lees hier meer over graszoden bezorgen.

Veelgestelde vragen

Ik heb een andere vraag
Wat betekent premium kwaliteit graszoden?

Gras en Groen krijgt gedurende het graszoden seizoen elke dag een levering met verse premium graszoden. Maar wat betekent het predicaat premium speelgazon?

Allereerst het speelgazon. Een speelgazon kan zoals de naam al doet vermoeden tegen een stootje. Het is bestand tegen betreding en zal zichzelf na gebruik hiervan herstellen. Bovendien heeft het een hoge sierwaarde dankzij de kleur en dichtheid van het gras.

Premium speelgazon graszoden hebben dezelfde kenmerken zoals hierboven omschreven, maar met een extra eigenschap. Het is namelijk beter bestand tegen schaduw. Doordat veel tuinen meer schaduw hebben dan wenselijk voor de meeste grassoorten is dit een ideale toevoeging.

Let wel op: de graszoden hebben nog steeds minimaal 4 uur direct zonlicht per dag nodig voor een gezonde groei!

Kan er vooraf iemand komen kijken?

Om onze tarieven zo scherp mogelijk aan te kunnen bieden voor u komen wij kijken bij gazons groter dan > 250 m2. Nadat u een offerte aanvraag heeft gedaan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Indien uw gazon kleiner is verzoeken wij u een foto per mail aan te leveren indien u twijfelt aan de huidige situatie. Op een foto kunnen wij heel veel zien en u van het juiste advies voorzien.

Wat zijn de kosten van een nieuw gazon?

De kosten voor de aanleg van een nieuw gazon zijn van een aantal zaken afhankelijk, zoals het oppervlak en de uit te voeren werkzaamheden. Een overzicht van alle prijzen vindt u hier: Graszoden prijzen

U kunt ook een vrijblijvende offerte opvragen waarin wij alle kosten gespecificeerd aanbieden.

Binnen welke termijn kan mijn gazon worden aangelegd?

Wij kunnen altijd binnen 3 weken de graszoden bij u thuis komen leggen. Wij passen het aantal medewerkers aan op de omvang van de werkzaamheden. Daardoor kunnen wij de opdracht altijd binnen één dag afronden. Regen kan een spelbreker zijn. In dat geval stellen wij u zo snel mogelijk op de hoogte en rekenen wij op uw begrip!

Hoe snel kan ik een offerte verwachten?

Uw offerte aanvraag wordt binnen één werkdag door Gras en Groen beantwoord. Het kan zijn dat u direct een offerte ontvangt of dat wij eerst om aanvullende informatie vragen. Indien wij een bezoek brengen aan uw tuin ontvangt u binnen één werkdag na dit bezoek een passende offerte.

Wat is er nodig om te kunnen bezorgen op locatie?

De chauffeur zal de graszoden zo dicht mogelijk bij uw toekomstige gazon lossen. U dient er rekening mee te houden dat de ondergrond verhard dient te zijn. De graszoden worden bezorgd met een vrachtwagen van 18 meter lang. De toegangsweg zal dus verhard en vrij van obstakels moeten zijn.