Graszoden Bussum

Waar leggen wij de graszoden in Bussum

Wij als bedrijf zijn in Bussum zeer actief met de aanleg van tuinen en grasmatten. Zo zijn wij o.a. actief in de wijken Brediuskwartier, Eng, Spiegel en natuurlijk ook in het hartje centrum leggen wij onze graszoden.

In omliggende gemeente rondom Bussum zijn wij ook actief met de aanleg van tuinen en graszoden. Ons werkgebied reikt o.a. tot Naarden, Blaricum, Laren en Oud Valkeveen.

Al het groen in Bussum

Bussum is een gemeente gelegen in de provincie Noord-Holland. De gemeente telt ongeveer 33.000 inwoners. De gemeente Bussum kent enkele natuurgebieden in zijn omgeving. Het meest bekende natuurgebied is genaamd Laegieskamp.

Het natuurgebied Laegieskamp is een zeer waardevol terrein waar zeer veel verschillende plantsoorten groeien. Het gebied is 33 hectare groot wat wordt afgewisseld door stukken loofbos, sloten, poeltjes en andere vegetatie. Het gebied kent ook vele diersoorten. In het gebied zelf zijn wandelpaden aangelegd waar men een heerlijke wandeling kan maken.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Bussum niet

In de nieuwbouwwijken zijn wij als bedrijf actief in de aanleg van zowel complete tuinen als graszoden. Zo zijn wij o.a. actief in Bensdorp.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Mocht men geen tijd hebben om het natuurgebied Laegieskamp te bezoeken dan kan men altijd even een frisse neus halen in één van de stadsparken van Bussum. Zo kunt u o.a. in het vijverpark even genieten van een groene omgeving.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Bussum

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Bussum? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Bussum vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Bussum graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Bussum

Wilt u bij u in Bussum de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Amersfoort

Boris Tervoort


5

"Wij zijn erg blij dat we hebben gekozen voor Gras en Groen."

Graszoden leggen Amersfoort
Referenties

Graszoden in Bussum

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Bussum. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Bussum gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Bussum

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen