Graszoden Bussum

Waar leggen wij de graszoden in Bussum

Wij als bedrijf zijn in Bussum zeer actief met de aanleg van tuinen en grasmatten. Zo zijn wij o.a. actief in de wijken Brediuskwartier, Eng, Spiegel en natuurlijk ook in het hartje centrum leggen wij onze graszoden.

In omliggende gemeente rondom Bussum zijn wij ook actief met de aanleg van tuinen en graszoden. Ons werkgebied reikt o.a. tot Naarden, Blaricum, Laren en Oud Valkeveen.

Al het groen in Bussum

Bussum is een gemeente gelegen in de provincie Noord-Holland. De gemeente telt ongeveer 33.000 inwoners. De gemeente Bussum kent enkele natuurgebieden in zijn omgeving. Het meest bekende natuurgebied is genaamd Laegieskamp.

Het natuurgebied Laegieskamp is een zeer waardevol terrein waar zeer veel verschillende plantsoorten groeien. Het gebied is 33 hectare groot wat wordt afgewisseld door stukken loofbos, sloten, poeltjes en andere vegetatie. Het gebied kent ook vele diersoorten. In het gebied zelf zijn wandelpaden aangelegd waar men een heerlijke wandeling kan maken.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Bussum niet

In de nieuwbouwwijken zijn wij als bedrijf actief in de aanleg van zowel complete tuinen als graszoden. Zo zijn wij o.a. actief in Bensdorp.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Mocht men geen tijd hebben om het natuurgebied Laegieskamp te bezoeken dan kan men altijd even een frisse neus halen in één van de stadsparken van Bussum. Zo kunt u o.a. in het vijverpark even genieten van een groene omgeving.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Bussum

Wilt u met graszoden in Bussum een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Bussum vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Bussum uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Bussum € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Bussum dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Vinkeveen

Kurvers


5

"Prima en snelle levering zoals afgesproken!"

Graszoden leggen Vinkeveen
Referenties

Graszoden in Bussum

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Bussum. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Bussum gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Bussum

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen