Graszoden Bunschoten-Spakenburg

Waar leggen wij onze premium graszoden in Bunschoten?

Wij als bedrijf zijn actief met het aanleggen van nieuwe graszoden en het verwijderen van uw oude grasmat. Daardoor komen wij ook wel eens in Bunschoten. Wij werken dan in de wijken Bikkersvaart, Blokhuiswetering, Broerswetering, De Haar, Koenraadswetering, Regerswetering en Spakenburg. Wij komen onze graszoden ook leggen in het centrum.

U begrijpt dat ons werkgebied niet alleen in Bunschoten ligt.

Natuurparken rondom de stad Bunschoten:

Op 20 minuten afstand van Bunschoten vinden we het landgoed Coelhorst. Coelhorst maakt deel uit van een lint van landschappen dat zich langs de Eem heeft gevormd. Het landschap herbergt veel houtwallen, graslanden, akkers en hakhoutbosjes. Het land is ideaal voor boeren, die deze grond bewerken en hun vee erop laten grazen. De Coelhorster appel - u wellicht bekend - is afkomstig uit dit gebied en wordt dus geteeld in een van de boomgaarden.

Al het groen in Bunschoten:

Bunschoten kent meerdere stadsparken. Deze zijn aangelegd voor de toeristen en de dik 20 duizend inwoners die Bunschoten rijk is. In de stad zijn er mogelijkheden genoeg om prettig te wandelen en te fietsen. De gemeente heeft aan haar inwoners gedacht en heeft in de stadsparken vele bankjes geplaatst waar u eventjes kunt gaan zitten en tot rust kunt komen. gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Bunschoten-Spakenburg

Wilt u met graszoden in Bunschoten-Spakenburg een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Bunschoten-Spakenburg vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Bunschoten-Spakenburg uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Bunschoten-Spakenburg € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Bunschoten-Spakenburg dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Leidschendam

Erkelens


5

"prima uitleg na afhandelen werken. "

Graszoden leggen Leidschendam
Referenties

Graszoden in Bunschoten-Spakenburg

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Bunschoten-Spakenburg. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Bunschoten-Spakenburg gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Bunschoten-Spakenburg

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen