Graszoden Bunschoten-Spakenburg

Waar leggen wij onze premium graszoden in Bunschoten?

Wij als bedrijf zijn actief met het aanleggen van nieuwe graszoden en het verwijderen van uw oude grasmat. Daardoor komen wij ook wel eens in Bunschoten. Wij werken dan in de wijken Bikkersvaart, Blokhuiswetering, Broerswetering, De Haar, Koenraadswetering, Regerswetering en Spakenburg. Wij komen onze graszoden ook leggen in het centrum.

U begrijpt dat ons werkgebied niet alleen in Bunschoten ligt.

Natuurparken rondom de stad Bunschoten:

Op 20 minuten afstand van Bunschoten vinden we het landgoed Coelhorst. Coelhorst maakt deel uit van een lint van landschappen dat zich langs de Eem heeft gevormd. Het landschap herbergt veel houtwallen, graslanden, akkers en hakhoutbosjes. Het land is ideaal voor boeren, die deze grond bewerken en hun vee erop laten grazen. De Coelhorster appel - u wellicht bekend - is afkomstig uit dit gebied en wordt dus geteeld in een van de boomgaarden.

Al het groen in Bunschoten:

Bunschoten kent meerdere stadsparken. Deze zijn aangelegd voor de toeristen en de dik 20 duizend inwoners die Bunschoten rijk is. In de stad zijn er mogelijkheden genoeg om prettig te wandelen en te fietsen. De gemeente heeft aan haar inwoners gedacht en heeft in de stadsparken vele bankjes geplaatst waar u eventjes kunt gaan zitten en tot rust kunt komen. gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Bunschoten-Spakenburg

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Bunschoten-Spakenburg? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Bunschoten-Spakenburg vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Bunschoten-Spakenburg graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Bunschoten-Spakenburg

Wilt u bij u in Bunschoten-Spakenburg de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Rijsbergen

Daniella van Wanrooij


5

"Goede instructies in brochure opvolgen en t gras groeit als kool."

Graszoden leggen Rijsbergen
Referenties

Graszoden in Bunschoten-Spakenburg

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Bunschoten-Spakenburg. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Bunschoten-Spakenburg gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Bunschoten-Spakenburg

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen