Graszoden Brunssum

Waar leggen wij de graszoden in Brunssum?

Gras en Groen Graszoden is het bedrijf om uw gazon te vervangen. Wij komen regelmatig in Brunssum in de wijken Op de Vos, Treebeek, Emma, Klingbemden, Rozengaard, Op den Haan, Lemmender, De Streek, Het Heufken, Oeloven, Schuttersveld De Eggen, Langenberg, De Struiken, Kruisberg, Haansberg en De Hemelder. Ook komen wij onze graszoden in het centrum leggen.

Daarnaast verzorgen wij ook uw gazon in de omringende plaatsen.

Natuurparken rondom de stad Brunssum:

Aan de Nederlands-Duitse grens ligt het heidenatuurpark. Het park is ongeveer 2100 hectare groot. Het Natuurpark Roode Beek/Rodebach, de Brunssummerheide en Teverenerheide zijn de gebieden waaruit het heidenatuurpark bestaat. In het park treft u uitgestrekte bossen, glooiende heidevelden en beken door natte moerasgronden. In dit gebied leven diverse dieren.

De zandhagedis en de ringslang vinden er hun leefgebied. Ook in de lucht zijn allerlei dieren te bewonderen. U treft er bijzondere vogels, vleermuizen en vlinders. Met wat geluk kunt u ook wat reeën tegenkomen.

Er leven ook bijzondere planten in het heidepark. Naast de zonnedauw, een vleesetend plantje, groeit hier onder andere ook de wateraardbei. Het zeldzame duizendguldenkruid kunt in het heidepark ook vinden.

Al het groen in Brunssum:

U kunt heerlijk wandelen op de Brunssummerheide. Onderweg geniet u van de bossen, de vennen en de prachtige heide in dit uitgestrekte Zuid-Limburgse heuvellandschap. Tijdens de wandeling kunnen allerlei dieren op uw pad komen. Met wat geluk ziet u in de verte een ree. Ook de specht laat zich regelmatig horen en zien.

Naast Hagedissen leven er verschillende andere amfibieën en reptielen op de Brunssummerheide. Vooral bij mooi weer hebt u een goede kans ze aan te treffen. Op de heide leven bijvoorbeeld de kamsalamander, de heikikker, de groene kikker, de hazelworm en de ringslag.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Brunssum

Wilt u met graszoden in Brunssum een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Brunssum vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Brunssum uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Brunssum € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Brunssum dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Heerlen

Bianca Geertsen


5

"Alles klopt zoals we bedacht hadden."

Graszoden leggen Heerlen
Referenties

Graszoden in Brunssum

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Brunssum. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Brunssum gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Brunssum

  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen