Graszoden Brunssum

Waar leggen wij de graszoden in Brunssum?

Gras en Groen Graszoden is het bedrijf om uw gazon te vervangen. Wij komen regelmatig in Brunssum in de wijken Op de Vos, Treebeek, Emma, Klingbemden, Rozengaard, Op den Haan, Lemmender, De Streek, Het Heufken, Oeloven, Schuttersveld De Eggen, Langenberg, De Struiken, Kruisberg, Haansberg en De Hemelder. Ook komen wij onze graszoden in het centrum leggen.

Daarnaast verzorgen wij ook uw gazon in de omringende plaatsen.

Natuurparken rondom de stad Brunssum:

Aan de Nederlands-Duitse grens ligt het heidenatuurpark. Het park is ongeveer 2100 hectare groot. Het Natuurpark Roode Beek/Rodebach, de Brunssummerheide en Teverenerheide zijn de gebieden waaruit het heidenatuurpark bestaat. In het park treft u uitgestrekte bossen, glooiende heidevelden en beken door natte moerasgronden. In dit gebied leven diverse dieren.

De zandhagedis en de ringslang vinden er hun leefgebied. Ook in de lucht zijn allerlei dieren te bewonderen. U treft er bijzondere vogels, vleermuizen en vlinders. Met wat geluk kunt u ook wat reeën tegenkomen.

Er leven ook bijzondere planten in het heidepark. Naast de zonnedauw, een vleesetend plantje, groeit hier onder andere ook de wateraardbei. Het zeldzame duizendguldenkruid kunt in het heidepark ook vinden.

Al het groen in Brunssum:

U kunt heerlijk wandelen op de Brunssummerheide. Onderweg geniet u van de bossen, de vennen en de prachtige heide in dit uitgestrekte Zuid-Limburgse heuvellandschap. Tijdens de wandeling kunnen allerlei dieren op uw pad komen. Met wat geluk ziet u in de verte een ree. Ook de specht laat zich regelmatig horen en zien.

Naast Hagedissen leven er verschillende andere amfibieën en reptielen op de Brunssummerheide. Vooral bij mooi weer hebt u een goede kans ze aan te treffen. Op de heide leven bijvoorbeeld de kamsalamander, de heikikker, de groene kikker, de hazelworm en de ringslag.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Brunssum

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Brunssum? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Brunssum vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Brunssum graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Brunssum

Wilt u bij u in Brunssum de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Breda

Ter Happel


4

"Gazon ligt er mooi bij (weet niet of ik foto's kan toevoegen; anders stuur ik ze per mail)."

Graszoden leggen Breda
Referenties

Graszoden in Brunssum

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Brunssum. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Brunssum gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Brunssum

  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen